Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Sizinle gurur duyuyoruz!

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında Türk Telekom Arena’da Galatasaray ile karşılaşan ekibimiz Darıca Gençlerbirliği, güçlü rakibine Belhanda’nın attığı gol ile 1-0 yenildi.

Sizinle gurur duyuyoruz!
15 Aralık 2020 - 23:08 - Güncelleme: 15 Aralık 2020 - 23:59
Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında Türk Telekom Arena’da Galatasaray ile karşılaşan ekibimiz Darıca Gençlerbirliği, güçlü rakibine Belhanda’nın attığı gol ile 1-0 yenildi. Bu sonuçla kupaya veda eden Sarı-Yeşilli temsilcimiz, Galatasaray’a net bir pozisyon vermezken, ortaya koyduğu yürekli futbolla milyonların sevgisini kazandı. Sarı – Yeşilli futbolcular, son dakikalarda bulduğu pozisyonları değerlendiremeyerek kupaya veda etti.

Galatasaray’ın penaltıdan başka net pozisyonu yok
Güçlü rakibine karşı harika bir savunma yapan ve net pozisyon vermeyen ekibimiz Darıca Gençlerbirliği, akıllı oynadığı karşılaşmada bir tek golü bulamadı. Özellikle ikinci yarıda daha baskılı oynayan Sarı-Yeşilli temsilcimiz, Darıca’ya büyük bir gurur yaşattı.

Darıca ailesi tam kadro Türk Telekom Arena’da
Bu önemli maçı Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca G.B Başkanı Arif Gülen, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün, Darıca Belediye Başkan yardımcıları ve meclis üyeleri ile DARGET Başkanı Hasan Zengin ile Çınaraltı Taraftar Grubu Lideri Orhan Atik'te takip etti.

Maçtan notlar
3.dakikada sağ kanattan gelen ortaya Luyindama kafayı vurdu ama top yandan auta gitti. 43.dakikada Galatasaray, Sekidika'nın ceza sahasında maruz kaldığı faul sonucu penaltı kazandı. 44.dakikada Belhanda penaltıdan skoru 1-0 yaptı. İlk yarı bu skorla bitti. İkinci yarıda biraz daha ofansif oynayan temsilcimiz Darıca G.B’de 84.dakikada Darıca Gençlerbirliği adına Nebi ceza sahası dışından vurdu şutu kaleci Okan'da kaldı. Maçın uzatma dakikalarında ise Furkan net bir poziyonu değerlendiremedi ve karşılaşma 1-0 sona erdi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum