Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Sizin yüreğiniz yeter! 2-2

Size ne söylesek az gelir. Tüm futbol kamuoyuna deta karakterlik dersi veren temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği'nin aslan yürekli futbolcuları, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur ilk maçında Süper Lig ekibi Antalyaspor'a adeta futbol dersi verdi. Mükemmel bir oyun ortaya koyan ekibimiz Akdeniz ekibi ile 2-2 berabere kaldı.

Sizin yüreğiniz yeter! 2-2
04 Aralık 2018 - 17:45
Kocaeli'yi en yüksek seviyelerde tek başına temsil eden 2. Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur ilk maçında deplasmanda karşılaştığı Süper Lig temsilcisi Antalyaspor ile 2-2 berabere kaldı.
Rakibine adeta futbol dersi veren ve muhteşem bir oyun oynayan ekibimiz Darıca Gençlerbirliği, maçın başında Aziz, Görkem ve Raşit ile net gol fırsatlarından yararlanamadı. 17. dakikada Antalyaspor penaltı kazandı. Topun başına geçen Barrada Akdeniz ekibini 1-0 öne geçirdi. Maçın 44. dakikada ise Raşit düşürüldü ve hakem bu sefer Darıca G.B adına penaltı noktasını gösterdi. Servan topu ağlara göndererek ilk yarının skorunu tayin etti. 1-1
 
MUHTEŞEM OYNADIK
İkinci yarıda da aynı güzel oyununu sürdüren Sarı - Yeşilli temsilcimiz, Görkem ve Aytaç ile net fırsatları değerlendiremedi. Maçın 58. dakikada Aziz ortaladı Görkem kafayı vurdu top direkten döndü. Dönen topa vuran Aytaç'ın şutunu kaleci Ramazan son anda çıkardı. 65. dakikada Danilo ile kontra atağa çıkan Antalyaspor, topu ağlara göndererek durumu 2-1'e getirdi. 
77. dakikada Darıca G.B atağında Aytaç ile sağ kanattan ortaladı, Görkem topu bıraktı, Bünyamin düzgün bir vuruşla durumu 2-2'ye getirdi.
Karşılaşma bu skorla sona erdi ve Sarı - Yeşilli temsilcimiz Darıca'ya çok avantajlı bir skorla döndü.
 
MAÇ ÖNCESİ BİR DAKİKALIK PROTESTO
Ziraat Türkiye Kupası 5’inci turunda Antalyaspor ile deplasmanda karşılaşan temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği takımı oyuncuları maça protestoyla başladı. Temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği oyuncuları 5 aydır alacaklarını alamadıkları gerekçesiyle 1 dakika kendi aralarında top çevirdiler.