Sevgi Evleri çocukları, Ankara’da unutulmaz anlar yaşadılar
Çayırova Sevgi Evleri’ndeki çocuklar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Ankara’da unutulmaz anlar yaşadılar.
Yayınlanma :
25.04.2025 11:03
Güncelleme :
25.04.2025 11:03


Atatürk'ün kalemlerinden kitaplarına, kıyafetlerinden kişisel bakım eşyalarına kadar birçok eşyanın sergilendiği Atatürk ve Kurtuluş Savaşı Müzesi'ni gezen öğrenciler, böylece Atatürk'ün hayatı ve yaptıkları hakkında kitaplarda okuduklarından daha fazlasını öğrenmenin heyecanını yaşadı.
Anıtkabir ve müze gezisi sonrası CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler ve Eşi Sevgi Çiler tarafından öğlen yemeğinde, günün akşamında ise AK Parti Milletvekilleri Cemil Yaman ve Veysel Tipioğlu tarafından misafir edilen kafile akşam yemeğinde ağırlandıktan sonra unutulmaz hatıralarla Çayırova’ya döndüler.
Sosyal Hizmet Gönüllüsü Kudret Sekban, SHÇEK Çayırova Sevgi Evlerinde kalan çocuklara bu unutulmaz 23 Nisan Bayramını yaşamalarına vesile olan, Ankara ziyaretlerinde kendilerini ağırlayan Milletvekillerine, Ankara İl Emniyet Müdürü Engin Dinç’e, gezinin gerçekleşmesine katkı sağlayan DASİAD Başkanı Hüseyin Özdinçer ve Darıca Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Ramazanoğlu’na teşekkür etti.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: