Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Servis sürücüsü 2 kardeş, çıkan kavgada bacaklarından vuruldu

Gebze'de trafik kazası sonucu çıkan kavgada servis sürücüsü 2 kardeş, tabancadan çıkan kurşunlar sonucu yaralanırken saldırgan ise olay yerinden kaçtı.

Servis sürücüsü 2 kardeş, çıkan kavgada bacaklarından vuruldu
01 Nisan 2024 - 20:21 - Güncelleme: 01 Nisan 2024 - 20:33
Olay, akşam saatlerinde Gebze İnönü Mahallesi İbrahimağa Caddesi Yumrukaya mevkiinde meydana geldi. Kimliği henüz tespit edilemeyen bir otomobil sürücüsü ile Volkan Demirtaş idaresindeki 41 P 3990 plakalı personel taşıyan servis kaza yaptı. Kaza sonucu tartışma yaşanırken bu sırada Volkan Demirtaş'ın arkasından gelmekte olan kardeşi Alkan Demirtaş idaresindeki 41 P 1083 plakalı servis sürücüsü de olaya dahil oldu. 
Sopaların da kullanıldığı kavgada kimliği tespit edilemeyen saldırgan tabancayla  2 kardeşe de ateş açtı. Volkan Demirtaş ve Alkan Demirtaş bacaklarından yaralanırken saldırgan ise olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yapmasının ardından ambulansla Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Polis, kaçan saldırganı yakalamak için çalışma başlattı. 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum