Toplantıya SEDAŞ adına Genel Müdür Gökay Fatih Danacı, Müşteri Hizmetleri Direktörü Alpaslan Sıcak, Sistem İşletme Direktörü Volkan Çelik, Kocaeli Bölge Müdürü Murat Özdil, Gebze Bölge Müdürü Gökhan Öztürk, Gölcük Bölge Müdürü Osman Kahraman, Ölçü Sistemleri ve Enerji Kayıpları Kontrol Müdürü Özgür Karaca, OSOS ve Faturalandırma Müdürü Sefer Soysal, Yeni Bağlantı ve Bağlantı Görüşü Başmühendisi İlyas Alaçam, Müşteri Hizmetleri Başmühendisleri Pınar Yılmaz, Selçuk Işık ve Burhan Arslan, Kaçak Enerji ve Ölçü Kontrol Başmühendisi Yahya Öner ile Yeni Bağlantı ve Bağlantı Görüşü Mühendisi İlkay Doğan katıldı. EMO Kocaeli Şubesi'ni temsilen ise Şube Başkanı Çiğdem Gündoğan, Şube Başkan Yardımcısı Serkan Topal, Yönetim Kurulu Üyeleri Emre Pehlivan ve Halil Atay, Sakarya İl Temsilcisi Sedat Özkan, Düzce İl Temsilcisi Sercan Özümcan ve Bolu İl Temsilcisi Murat Armutçu toplantıda yer aldı. SEDAŞ üst yönetiminin EMO Kocaeli Şubesi'ne geniş katılımla gerçekleştirdiği ziyaret, mesleki konuların doğrudan değerlendirilmesi ve kurumlar arasındaki iletişimin güçlendirilmesi açısından önemli bir adım olarak değerlendirildi. Mesleki Süreçler ve Teknik Konular Değerlendirildi Toplantının ana gündemini, serbest müşavir mühendislik hizmetlerine ilişkin proje onay, kabul, bağlantı ve işletme süreçleri ile sahada edinilen deneyimlerin değerlendirilmesi oluşturdu. Hizmet kalitesinin artırılması, süreçlerin daha etkin yürütülmesi, iletişim kanallarının güçlendirilmesi ve çözüm odaklı iş birliğinin geliştirilmesine yönelik kapsamlı görüş alışverişinde bulunuldu. Bunun yanı sıra, yüksek gerilim (YG) işletme sorumluluğu uygulamaları, enerji kesintilerinin saha uygulamalarına etkileri, planlı yatırım çalışmaları, yeni bağlantı süreçleri ve elektrik dağıtım altyapısının geliştirilmesine yönelik yürütülen faaliyetler de kapsamlı şekilde ele alındı. Ortak Çalışma Kültürü Güçleniyor Toplantıda, meslektaşların hizmet süreçlerini kolaylaştıracak, kurumlar arası koordinasyonu güçlendirecek ve elektrik dağıtım hizmetlerinin daha etkin yürütülmesine katkı sağlayacak ortak çalışma kültürünün geliştirilmesi konusunda görüş birliğine varıldı. Bu kapsamda, belirli aralıklarla teknik değerlendirme toplantılarının sürdürülmesi, karşılıklı iletişim kanallarının açık tutulması ve ortak çözüm mekanizmalarının geliştirilmesi yönünde iş birliğinin devam ettirilmesi kararlaştırıldı.
SEDAŞ Genel Müdürü ve Üst Yönetimi EMO Kocaeli'nin Ev Sahipliğinde Bir Araya Geldi
Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Kocaeli Şubesi ile Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ), elektrik dağıtım hizmetlerinin geliştirilmesi, mesleki uygulamalara ilişkin görüş alışverişinde bulunulması ve kamu yararını esas alan ortak çalışma alanlarının değerlendirilmesi amacıyla EMO Kocaeli Şubesi'nde kapsamlı bir istişare toplantısı gerçekleştirdi.
Yayınlanma :
10.07.2026 11:26
Güncelleme :
10.07.2026 11:26
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: