Darıca ilçe başkanı Erkan Azeri, yapılacak yerel seçimler öncesi diğer siyasi partilere ciddi mesaj verdiklerini ve seçimi kazanacaklarını iddia etti. Azeri, MHP'nin Darıca'da seçimi kazanması için her eve girdiklerini ifade ederek, bu seçimde kazanmamalarının imkansız olduğunu söyledi.
MEYDAN OKUDU
Belediye Başkan adayı Arif Gülen ile başarılı çalışmalara imza attıklarını da söyleyen Azeri, “Biz birlik ve beraberliği sağlamak için geliyoruz. Çünkü ilçemizi yönetecek kişileri, her kesimin takdirini toplayacak biçimde hazırlıyoruz.”dedi.
GENEL BAŞKANIMIZI EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDİYORUZ
İlçe başkanı olduğu gün sokağa inerek Darıca’ya Milliyetçi Hareket Partisi’ni anlattığını söyleyen Azeri, “Seçimlerin gelmesini beklemeden adayımızı belirledik. İnsanlarla iç içe olduk ve çalışmalarımıza hemen başladık. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin verdiği mesajları halkımıza ulaştırdık ve Genel Başkanımızı Darıca’da en iyi şekilde temsil ediyoruz. Bizim zaten asıl hedefimiz budur’ dedi.