Darıca’nın tanınan ve sevilen isimlerinden olan Eka Grup’un sahiplerinden iş insanı Savaş Yaşar, yoğun çalışma temposunun ardından bayram tatilinin keyfini eşi Kübra Yaşar ve çocukları Merve, Doğa ve Asya Yaşar ile beraber eşinin memleketi olan Karadeniz ilçeleri Rize ve Trabzon’da sürdürüyor. “Memleketimize geldik” diyerek sosyal medyadan paylaşımlar yaparak ülkemizin her bir yanının cennet gibi olduğuna dikkat çeken Savaş Yaşar, ailesiyle beraber mutlu anlarını fotoğraflarla süslediler.
Savaş Yaşar ve ailesi tatilini Karadeniz Bölgesi'nde geçirdi
Darıca’nın sevilen isimlerinden biri olan Eka Grup’un ortaklarından iş insanı Savaş Yaşar, bayram tatilinin keyfini eşi ve çocuklarıyla beraber Karadeniz Bölgesi’nde geçiriyor.
Yayınlanma :
13.04.2024 13:33
Güncelleme :
14.04.2024 12:34
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: