Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Saadet Partisi'nden gazetemize ziyaret

Saadet Partisi'nin Kocaeli'deki önemli isimlerinden, eski il başkanlığı ve İzmit İlçe Başkanlığı görevlerinde bulunan Ahmet Kul, Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya, İlçe Yöneticilerinden Celil Akbulut ve Recep Güzelyurt gazetemizi ziyaret etti.

Saadet Partisi'nden gazetemize ziyaret
02 Ekim 2020 - 13:27 - Güncelleme: 02 Ekim 2020 - 13:30

Genel Yayın Yönetmenimiz Erol Polat'a gündeme dair görüşlerini aktaran Ahmet Kul, partilerle birlikte sürekli olarak sahada olduklarını ve vatandaşın sıkıntılarını dinlediklerini belirterek, sıkıntıların ilk maddesinin ekonomideki kötü gidişat olduğunu söyledİ.
Türkiye'nin gündeminin Pandemi olması gerektiğini ancak, ilk gündemin vatandaşın geçim sıkıntısı olduğuna değinen Ahmet Kul, '' Ülkedeki ekonominin kötü olması, ailelerin dağılmasına, yuvaların yıkılmasına, intiharların artmasına ve hastalıkların çoğalmasında önemli rol oynuyor. Boşanma oranları sürekli olarak yükselişte,  Ekonomideki istikrarsızlık, esnafın ticari ahlakını da değiştirdi'' dedi.

BU EKONOMİNİN DÜZELMESİ ÇOK ZOR
Saadet Partisi'nin eski İl Başkanlarından Ahmet Kul, tüm dünyayı etkisi altına alan Pandemi salgınının ekonomiyi sarmasında etken rol oynadığını kabül ettiğini ancak hükümetin de tedbir almadığını ve yanlış kararlara imza attığına değinerek, '' Bu ekonominin düzeltilmesi çok zor, İlgili bakan bu konuda sürekli iyimser tablolar çiziyor ancak sıkıntıları en iyi bilen bu ülkenin vatandaşlarıdır.  Rahmetli Erbakan, 1977 yılında buğday üretimini ülkenin nüfusu 32 Milyon iken 17 Milyon tona çıkardı. Şu an 85 Milyonluk bir ülkeyiz, bugün 90 milyon ton buğday üretmemiz gerekirken sadece ve sadece 22 milyon ton buğday üretebiliyoruz. Aradaki fark dışardan buğday alarak kapatılmaya çalışılıyor. ülkenin düştüğü durum budur. Verdiğim örnek kötü yöneltiğimizin sadece tek bir kanıtıdır. İnşallah güzel şeyler olur, devletimize, hükümetimize güvenmek istiyoruz ama inanın güven vermiyorlar, esnaf güvencede değil'' şeklinde konuştu.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum