Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Ramazanoğlu: Darıca'mıza hizmet etmeye devam edeceğim!

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, yeni dönem için başkan yardımcılarını açıklamış ve  İsmail Ramazanoğlu ile Kenan Paltacı’nın Darıca Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev yapacağını belirtmişti.

Ramazanoğlu: Darıca'mıza hizmet etmeye devam edeceğim!
17 Nisan 2024 - 12:35
Darıca’nın yeni başkan yardımcısı İsmail Ramazanoğlu bir açıklama yaparak, kendisini bu göreve layık gören Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a teşekkür etti.

Ramazanoğlu yaptığı açıklamada ‘’Darıca Belediye Başkanımız Muzaffer Bıyık’ın tensipleri üzere millete hizmet yolculuğunda kentimiz ve hemşerilerimiz için en iyisini başarmak adına Belediye Başkan Yardımcısı sıfatıyla Darıca’mıza hizmet etmeye devam edeceğim. 
Bu görevin şahsıma tevdi edilmesi öncesinde olurları ile destek veren Ak Parti Kocaeli İl Başkanımız Şahin Talus’a, Darıca İlçe Başkanımız Köksal Şakar’a ve aklında, gönlünde bu görevi layık görenlere teşekkür ediyorum. Başkan yardımcılığı açıklanması sonrası telefonlarımı susturmayan, gerek sosyal medya, gerekse mesaj yoluyla başarı dileklerini ileten teşkilat mensuplarımıza, dost, akraba ve tüm Darıcalı hemşerilerimize buradan şükranlarımı sunuyorum. Rabbim hakkımızda hayırlısını ihsan eylesin’’ dedi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum