Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Parklara kamera sistemi geliyor

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, yaz mevsiminin başlaması ile birlikte parklardaki hareketliliğin de arttığına dikkat çekerek, parklara gelen aileler ile çocuklarının olası bir tehlikeden korunmaları için güvenlik kameralarının kurulması yönünde çalışmalara başladıklarını söyledi.

Parklara kamera sistemi geliyor
13 Mayıs 2019 - 13:53
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Meclis toplantısının ilk oturumunda CHP Gurubu tarafından gündeme getirilen çocuk istismarının önüne geçilmesi için bir komisyon kurulması yönündeki önergesinin yasal boyutunu değerlendireceklerini söylemişti.
Darıca Belediyesi Meclis Toplantısının Mayıs ayı ikinci oturumunda konuyla ilgili konuşan Başkan Bıyık, İlçelerde böyle bir komisyonun kurulması yönünde yasal dayanağın olmadığını ifade ederek, ‘’ Buradaki babaların, annelerin çocukları, benim çocuklarım hepimizin çocuklarıdır. Onlara daha güvenli bir hayat sürüdürebilmeleri için hepimiz ne gerekiyorsa yapmak zorundayız. Bu nedenle öncelikli olarak parklarımızı daha güvenli hale getirmek için kameralarla dontacağız. Bazı firmalarla bu yönde görüşmelerimiz oldu. Görüştüğümüz firmalardan bir tanesi hem aydınlatma, hem de kamerayı aynı anda kullanılacak bir sistem geliştirmiş. Bunun üzerinde çalışıyoruz.fiyat konusunda da anlaşmaya vardığımızda bütün parklarımızda bu sisteme geçiş yapacağız’’ dedi.