Özgür Alparslan koronavirüse yenildi
Yakalandığı koronavirüs rahatsızlığı nedeniyle bir süreden bu yana tedavi altında tutulan Gebze bölgesinin tanınmış avukat ve siyasetçilerinden Özgür Alparslan hayatını kaybetti.
Yayınlanma :
28.04.2021 00:33
Güncelleme :
28.04.2021 00:52


Darıca MHP eski ilçe yönetim kurulu üyesi ve İYİ Parti Kocaeli Milletvekili aday adayı Av. Özgür Alparslan'ın tedavi altında iken virüsün bünyesinde bıraktığı hasar, daha önce geçirmiş olduğu kalp ameliyatı ve akciğerlerindeki problemden dolayı durumunun ağırlaşması üzerine bir kaç gün önce entübe edilerek yoğun bakıma alınmıştı.
Yoğun bakımdaki tüm çabalara rağmen tedavilere cevap veremeyen Avukat Özgür Alparslan’ın maalesef hayatını kaybettiği öğrenildi.
Darıca Gazetesi olarak Merhum’a Allah’tan Rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: