Özel öğrenciler yemek yarışmasında hünerlerini sergiledi
Cemil Meriç Engelsiz Yaşam Merkezi Aşçı Takımı ve Kocaeli Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri yemek yarışmasında kıyasıya yarıştı
Yayınlanma :
23.10.2022 13:55
Güncelleme :
23.10.2022 13:55


DOSTLUK KAZANDI
Özel gereksinimli öğrenciler ve Kocaeli Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerinin katıldığı yemek yarışmasında, Turuncu ve Turkuaz takım olarak 24 öğrenci Kocaeli’nin geleneksel yemeklerini yaptı. Sütlü Kesme Çorba, Tavuklu Kabak Dolması, Şehriyeli Pirinç Pilavı, Mancarlı Pide, Zerde, Kızılcık Şerbetini hazırlayan yarışmacılar el lezzetlerinin yanı sıra sevgilerini de katarak muhteşem yemekleri jüriye sundu. Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Ebubekir Ardıç, çeşitli televizyon programlarına aşçı olarak katılan ve aynı zamanda Kocaeli Üniversitesi Gastronomi Mutfak Sanatları Bölümü Öğretim Görevlisi Rüzgar Sünbül’ün de aralarında bulunduğu jüri üyeleri tarafından tadım ve oylama gerçekleştirildi. Tüm yemekler jüri üyelerinin beğenisini kazandı.
Program öğrencilere verilen sertifika takdimi ile son buldu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: