Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Özel Konak, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor!

Sağlıkta güven ve itibarın adresi olan Konak Hastanesi; toplumun tüm kesimlerine kaliteli, güncel, erişilebilir sağlık hizmeti sunmayı ilke edinmiştir. Şehrimizde sağlıkta marka olan ve 25 yıllık tecrübeye imza atmış Konak Hastanesi; her geçen gün doktor kadrosunu genişletiyor.

Özel Konak, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor!
08 Mart 2020 - 14:08
Yıllardır birçok başarıya imza atmış Uz. Dr. Ömür Aydın; artık Konak Hastanesi Kardiyoloji ünitemizde yoluna devam edecektir . Bursa Yüksek İhtisas Eğitim Araştırma Hastanesi, Kilis Devlet Hastanesi, ve Özel Sevgi Hastanesi gibi birçok hastanede yer alan Sayın Uz. Dr. Ömür Aydın, artık Konak Hastanesi’nde hastalarını kabul edecektir.
Kardiyoloji Uzmanı Uz. Dr. Ömür Aydın, Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunudur. Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Kardiyoloji ihtisasını tamamlamıştır. Sayın Ömür Aydın;  “Konak Hastanesi’nde olmaktan çok mutlu olduğunu ve Konak Hastanesi’nin başarılı ekibi ile birlikte Kocaeli’nde birçok başarıya imza atacaklarını” ifade etti.
Konak Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kazım Gündoğdu yaptığı açıklamada meslektaşına  başarılar diledi. Gündoğdu; “Konak Hastanesi olarak sağlıkta kaliteli, güvenilir, güncel hizmet vermeye söz verdik ve sözümüzü tutmaya devam edeceğiz” dedi.