Kaza, saat 20.00 sıralarında Hacı Halil Mahallesi mevkisi D-100 Karayolu İstanbul istikametinde meydana geldi.
Nurettin G. idaresindeki 34 GVR 251 otomobil ile aynı istikamette ilerleyen Bekir B.’nin kullandığı 41 BCD 586 plakalı kamyonet çarpıştı.
Kazada, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyonet, yol kenarındaki refüjün üzerine çıkarak asılı kaldı.
Haber verilmesi üzerine kaza yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ve sağlık ekipleri tarafından kamyonetten yaralı olarak çıkarılan sürücü Bekir B., eşi Gülay B. ve adı öğrenilemeyen 1 çocuk Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Diğer araç sürücülerine kontrollü olarak verilen yol, araçların kaldırılmasının ardından yeniden normale döndü.
Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı
Otomobille çarpışan kamyonet refüjde asılı kaldı: 1’i çocuk, 3 yaralı
Gebze'de, 2 aracın karıştığı kazada, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyonet refüjde asılı kalırken içerisindeki 3 kişi yaralandı.
Yayınlanma :
24.09.2025 23:19
Güncelleme :
24.09.2025 23:36
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: