Ömeroğlu, Dilovası’nda sıkmadık el bırakmıyor
31 Mart seçimlerinde AK Parti’den Dilovası Belediye Başkan Adayı seçilen Ramazan Ömeroğlu, Dilovası’nda çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmıyor.
Yayınlanma :
23.02.2024 13:33
Güncelleme :
23.02.2024 13:33


ÖMEROĞLU, HİZMETLERİN DEVAMI İÇİN DESTEK İSTİYOR
Ziyaretlerde Dilovası’na daha yapılacak çok iş olduğunu dile getiren Başkan Adayı Ömeroğlu, “AK Parti bu günlere kadar milletimize hizmet ederek geldi. Milletin çıkarına ne varsa hep orada AK Parti oldu. Genelde ve yerelde yapılan devrim niteliğindeki hizmetlerin devam etmesi için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Son 15 yılda Dilovamız AK Belediyecilik ile güzel hizmetler aldı. Bu hizmetlerin devamı, ilçemizin ve çocuklarımızın geleceği için halkımızdan Cumhur İttifakı olarak bir kez daha destek istiyoruz. Hizmet odaklı çalışmalarımızın devamı için Dilova’mızda çalmadık kapı, girilmedik ev bırakmayarak komşularımızdan destek istemeye devam ediyoruz. Ziyaretlerimizde bizleri muhabbetle karşılayan, misafir eden ve destek sunan tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum.” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: