Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Okulların güvenliği için toplandılar

Milli Eğitim, İçişleri, Aile ve Sosyal Hizmetler bakanlıkları tarafından geçtiğimiz günlerde imzalanan ‘’ Okul yaşamının huzuru, güvenliği ve sağlığı’’ konulu protokol kapsamında Darıca Faik Şahenk Ortaokulu’nda toplantı düzenlendi

Okulların güvenliği için toplandılar
17 Eylül 2018 - 12:44
Kaymakam Ömer Karaman tarafından düzenlenen ‘’Güvenli Okul’’ başlıklı toplantıya Kaymakam Ömer Karaman, Emniyet Müdürü Murat Şeker, Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, İlçe Gençlik Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu, Mahalle Muhtarları, Okul Müdürleri ve Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri katıldı.
Bugün başalayacak olan 2018-2019 Eğitim Öğretim Dönemi öncesi Kaymakam Ömer Karaman öncülüğünde bir araya gelen heyet, okullarda alınacak güvenlik tedbirlerini masaya yatırdı.
Öğrenci güvenliğinin tam olarak sağlanması konusunda konuşan Kaymakam Ömer Karaman, özellikle güvenlik güçlerinin okul çevresinde alacağı tedbirlerle güvenliğin sağlanacağını belirtirken, servis araçlarında da gereken tedbirlerin alınacağını kaydetti. Okul yönetimi, okul aile birlikleri ve velilere de çok iş düştüğünü belirten Kaymakam Ömer Karaman, herkesin güvenlik konusunda uyanık olması geretiğinin altını çizdi.