Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Okul servislerinin çoğu bugün çalışmayacak!

Kocaeli Servis Araçları İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Ahmet Taşçı, Kocaeli genelinde okul servisi yapan güzergah izin belgesi almamış araçların 12 Kasım Cuma günü bağlanmamaları için servise çıkmamasını istedi.

Okul servislerinin çoğu bugün çalışmayacak!
12 Kasım 2021 - 00:17
Kocaeli Servis Araçları İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Ahmet Taşçı, Kocaeli genelinde okul servisi yapan güzergah izin belgesi almamış araçların yarın bağlanmamaları için servise çıkmamasını istedi.

Ahmet Taşçı yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

“Sayın servisçi esnafım, Gebze’de meydana gelen elim kazada vefat edenlere çok üzüldük. Allah rahmet etsin, Allahım bir daha kaza vermesin, Tabi ki bizlerde istemezdik kaza olmasını. Fakat biz 6 bin 100 kişilik bir camiayız. Bizlerinde suçu olur biz bunları kabul ediyoruz. Fakat ne hikmetse biz servisçiler en ufak bir olayda faturası esnafımıza kesiliyor. Hata yapanlar var fakat bunlara mal edilmiyor.

HERKES HATA YAPAR

Her meslekte yapıyorlar bunları. Hakimlerde hata yapıyor, doktorlarda hata yapıyor, öğretmenlerde, cami hocalarıda. Fakat bu olaylar kişiyi bağlıyor. Doğrusuda bu zaten. Fakat ne hikmetse gariban servisçi bir suç işledimi bütün servisçilere fatura kesiliyor. Bir arkadaşımız kaza yaptı, bu araç okul taşıtı değil, yaşı okula uymuyor. Peki bu aracı çalıştıran müdür ceza aldı mı, bütün müdürler denetimden geçiyor mu? Hayır. Fakat biz servisçiler iki gündür denetimde bir çok aracımız bağlandı. Bizimde suçumuz var buna sözümüz yok. Fakat bizlere ceza yazıp ihtar verilseydi zaten iki gün sonra tatile giriyorduk.

SAYIN VALİMİZDEN RİCAMIZ

Sayın valimizden rica ediyorum, zaten iki gün sonra tatile gireceğiz bu arada da bütün izin belgelerimizi çıkartacağız. Tüm araçlarımızda belgeleri olsaydı daha iyi olurdu. Şimdi tüm üyelerimiz belge olmadığı için yarın servise çıkmayacağız diyorlar. Bende buradan belgesi olmayan araçlara, servisçi arkadaşlarıma, arabalarını bağlatmamaları için tüm Kocaeli’de ki okul servisi yapan güzergah izin belgesi almamış araçların yarın bağlanmaları için servis yapmayın diyorum.

Sayın servisçi arkadaşlarım çok araç bağlandı. Sizlerden ricam güzergah izin belgesi olmadan talebe servisi yapmayın. Araçlarınız bağlanmasın.”

ÇOK SAYIDA SERVİS ARACI BAĞLANDI

Öğrenci taşıyan servis aracının kaza yapması ve 4 kişinin yaşamını yitirmesi sonrası Kocaeli Valiliğinin talimatı ile özellikle öğrenci taşıyan servis araçlarına yönelik denetimler sıklaştırıldı. Buna göre öğrenci taşıyan bir çok servis aracında yol güzergah izin belgesi başta olmak üzere bazı belgeler eksik olduğu için bağlandı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum