Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Öğrencilerden alkışlanacak etkinlik

Darıca Ressam Osman Hamdibey İlkokulu öğrencileri, Yeşilay Haftası nedeniyle kitap fuarında ‘’Sigaraya hayır!’’ konulu etkinlik düzenledi.

Öğrencilerden alkışlanacak etkinlik
04 Mart 2020 - 09:01

Darıca Ressam Osman Hamdibey İlkokulu öğrencileri, her yıl Mart ayının 01 ve 07 tarihleri arasında kutlanan Yeşilay Haftası nedeniyle, Darıca Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde açılışı yapılan Kitap Fuarı’nda etkinlik düzenledi.

 

Okulun 2/E sınıfı öğretmeni Zeynep İlhan ve öğrencileri, fuardaki tüm standları gezerek başta sigara olmak üzere zararlı alışkanlıklardan korunma hakkında ziyaretçilere bilgi verdiler.

Stant görevlileri ise zararlı maddelerin kullanımı konusunda duyarlılık gösteren öğrencilere kitap hediye ederek teşekkür ettiler.

Okul Müdürü Suat Yapıcı ve öğretmen Zeynep ilhan, Yeşilay Haftası nedeniyle düzenlenen etkinlikte okul olarak vatandaşları hem aydınlattıklarını, karşılığında öğrencilere hediye edilen kitaplar sayesinde de aydınlandıklarını söyleyerek, kendilerine bu imkanı veren Darıca belediye başkanı Muzaffer Bıyık’a teşekkür ettiklerini dile getirdiler.

Etkinlikte İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz’da hazır bulundu.