Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

O sene bu sene!

3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği son 8 haftaya girilirken şampiyonluk için elinde büyük bir avantaj bulunduruyor. Sarı yeşilli camia mutlu sona inanıyor

O sene bu sene!
15 Mart 2018 - 08:55
Ligde bu sezon adından sıkça bahsettiren ve son 8 haftaya gelinirken şampiyonluğun en güçlü adayları arasında gösterilen temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği,  8 final maçına çıkacak. Sarı yeşilli temsilcimiz oynayacağı 8 maçın 6sını kazansa bile yinede şampiyon olabilme ihtimalini elinde tutuyor.  Bu hafta deplasmanda Turgutluspor’a konuk olacak olan temsilcimiz seriye final serisine Manisa’da başlamak istiyor.Darıca Gençlerbirliği’nin bu süreçte ciddi fikstür avantajı da var. 
Temsilcimiz bu 8 maçlık ikisini küme düşmesine kesin gözüyle bakılan üst sıralarla aralarında puan uçurumu olan Yeşil Bursa ve Kırıkhanspor ile oynayacak. 
Darıca Gençlerbirliği’nin bir diğer avantajı ise bu yarışta en büyük takipçisi olan 24 Erzincan ile bitime iki hafta kala evinde oynayacak olması. Temsilcimiz bu maçı kazanırsa kalan iki maçı kaybetse bile ligi Erzincan’ın önünde tamamlayacak. Temsilcimizi 3 puan geriden takip eden 24 Erzincanspor ile 5 puan geriden takip eden Ankara Demirspor’un birbiriyle oynayacakları maçta büyük avantaj olarak görünüyor. 
Darıca Gençlerbirliği’nin sahasında Yeşil Bursa’yı konuk edeceği o hafta Ankara’dan çıkacak her sonuç temsilcimizin avantajına olacak. Camia olarak şampiyonluğa fazlasıyla inanan Darıca Gençlerbirliği elinde bulundurduğu bu avantajı tabloyu en iyi şekilde değerlendirmek istiyor.