Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Nail Çiler Kent Derbisi'nde çıkan olaylar hakkında konuştu,"Yakışmıyor"

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup 11. haftada Gölcükspor ve Gebzespor arasında oynanan maçın sonrasında tribünde olaylar çıkmıştı. Olaylar sonrası güvenlik güçleri olaya müdahale etti. CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler olaylar ile ilgili," Sorumluların biran önce cezalandırılması için konunun takipçisi olacağım." dedi.

Nail Çiler Kent Derbisi'nde çıkan olaylar hakkında konuştu,"Yakışmıyor"
11 Aralık 2023 - 10:18
Gölcükspor ve Gebzespor maçında meydana gelen olaylar sonrası CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler sosyal medyadan açıklama yayınladı. Nail Çiler sahada çıkan olaylar ile ilgili üzüldüğü söylerken, "Sorumluların biran önce cezalandırılması için konunun takipçisi olacağım." dedi.

"TARAFTARLARIMIZA GEÇMİŞ OLSUN"
CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler yaptığı açıklamada şunları dile getirdi, "Bugün Gölcükspor - Gebzespor karşılaşmasında meydana gelen ve asla yaşanmasını istemediğimiz olaylar hem bir spor izleyicisi olarak hem de kentin Milletvekili olarak beni derinden üzmüştür. Meydana gelen olaylar bir spor müsabakasına yakışmıyor. Sporun mücadele ve dostluk ruhunu zedeleyenleri kınıyor, yaralanan taraftarlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Sorumluların biran önce cezalandırılması için konunun takipçisi olacağım."

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum