Murat Övüç'ü müşterileri için sahneye çıkardılar
Gebze Kardelen Düğün Davet Balo Salonları’nın sahipleri, kuruluş yılı olan 2017’den bu yana, kendi düğün salonlarında evlenen çiftler için, sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Murat Övüç'ü sahnelerine çıkararak müşterilerine bir konser programı düzenlediler.
Yayınlanma :
19.12.2022 10:30
Güncelleme :
19.12.2022 10:38
Programda sahne alan sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Murat Övüç, yaklaşık 500 kişinin katıldığı davetliler tarafından büyük ilgiyle karşılandı.
Kimi zaman yerlerinde duramayarak şarkıcı Murat Övüç’e eşlik eden konuklar, ellerinden düşürmedikleri telefonlarıyla bol bol selfi çekmeyi de ihmal etmediler
BOYOĞLU; ÇİFTLERİMİZE HEDİYE VERELİM İSTEDİK
Amaçlarının, Kardelen Düğün Salonları’nda evlendirmiş oldukları çiftlere bir eğlence programı düzenlemek olduğunu söyleyen düğün salonu işletmecisi Erdal Boyoğlu,’’ Bunu düzenlerken salon sahibi Erdal Ayaydın’dan esinlenerek yaptık. Kendisine, Abi, biz çiftlerimizi hep evlendiriyoruz, herkes memnun bu bölgede çok ses getirdi ama bu çiftlere bir de hediye yapalım. Bu hediye ne olabilir ? Erdal abimin düşüncesiyle Murat Övüç’de karar kıldık ve çiftlerimizi bu gecede buluşturduk. Daha fazla misafirlerimiz olacaktı, fakat çok kısa zamanda karar alındığı için ancak bu kadar misafirimiz geldi.’’ dedi
PARA ZATEN KAZANILIR, AMA AİLE KAZANILMAZ
Salonun işletmecisi Erdal Boyoğlu, evlendirdikleri çiftlerle Kardelen Düğün, Davet Balo Salonları personelinin bir aile olduğunu ifade ederek, ‘’Para zaten kazanılır, ama aile kazanılmaz, bunu kazanmak için çiftlerimize böyle geceler düzenleyeceğiz. Erdal Ayaydın abimin ortaya attığı bir fikirden yola çıkarak, salonlarımızda evlenmiş ve çocukları olmuş çiftleri de çocuklarıyla birlikte daha sonra düzenleyeceğimiz bir etkinliğe davet etmek istiyoruz. Çiftlerimiz, artı çocuklarıyla salonumuzda böyle etkinlikler yapalım istiyoruz’’dedi.
Bundan sonra düzenleyecekleri etkinliklerin nasıl olacağı yönündeki bir soruya da cevap veren Erdal Boyoğlu,’’ Artık bunun kararını çiftler verecek bize, bunun da zamanı yoktur. Belki 3 ay sonra farklı bir eğlenceyle yapacağız, bunu senelere yayarak devamlı yapmayı düşünüyoruz ‘’dedi.
Bu programın birinci etkinlikleri olduğunu da dile getiren Erdal Boyoğlu, evlenen çiftlerin sürekli olarak kendilerine böyle bir organizasyonun çok güzel bir düşünce olduğu yönünde olumlu tepkiler verdiğini ifade ederek, ‘’Şu an salonda herkes mutlu, sevilen bir grup olduğumuz için biz de mutluyuz, tabii bunun arkasında bizi maddi olarak destekleyen My Sweet Home Mobilyacılar Çarşısı var. Beraber bundan sonra daha büyük etkinlikler yapacağız’’ dedi.
Düğün salonlarında evlenen çiftlere ait iletişim bilgilerinin rehberlerinde kayıtlı olduğunu ve etkinlik için hepsini tek tek arayarak davet ettiklerini kaydeden Boyoğlu,’’ Yani çiftlerimizin bire bir bizde olan telefonları var. Çoğu çiftlerimiz bizi ‘Abi’diye kaydetmiş, kimi çiftimiz ‘Baba’ diye kaydetmiş, yani kısacası biz böyle bir aile oluşumunu hep beraber sağlamışız.’’ şeklinde konuştu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: