Muhtar Mut: “Tahir Başkanıma duacıyım”
Büyükşehir tarafından Kartepe Şevkatiye Mahallesi Fındıksuyu mevkiinde yapılan asfaltlama çalışmasıyla yol konforu ve güvenlik üst düzeye çıkarıldı
Yayınlanma :
15.11.2022 14:02
Güncelleme :
15.11.2022 14:02


YOL BAKIM TİMİ TARAFINDAN
Yol Bakım Timi tarafından üstyapı çalışmaları yapılan Kartepe Şevkatiye Mahallesinde Büyükşehir Belediyesi Solaklar Asfalt Şantiyesinde üretilen asfalt malzeme kullanıldı. Stabilize olan 2 kilometre uzunluktaki Şevkatiye Mahallesi yoluna plent miks temel ve asfalt serimi yapıldı. Asfaltlama çalışması sonrası yol kenarına yağmursuyu tahliyesi için V kanal yapılacak. Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım Timi kendi imkan ve olanaklarıyla kendi iş makineleri ve kendi üretimi asfalt malzemesi ile yollarda güvenlik ve konfor sağlamaya devam ediyor.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: