Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Motosiklet kazasında hayatını kaybetmişti

Darıca'da dün meydana gelen motosiklet kazasında hayatını kaybeden 18 Yaşındaki Buğra Barış Kurt’un cenazesi, gözyaşları arasında toprağa verildi. Genç yaşta hayatını kaybeden Buğra’nın bir restaurantda garsonluk yaptığı ve maaşlarını biriktirerek kazayı yaptığı motosikleti satın aldığı öğrenildi.

16 Ağustos 2022 - 14:55 - Güncelleme: 16 Ağustos 2022 - 15:12
Kaza,dün öğleden sonra  Bağlarbaşı Mahallesi İstasyon Caddesi üzerinde meydana gelmişti. Kazada, Buğra Barış Kurt, bindiği motosikletin dengesini kaybederek aydınlatma direğine çarptı. Sağlık ekipleri tarafından ağır yaralı olarak Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde kaldırılan talihsiz genç burada hayatını kaybetmişti. Buğra Barış Kurt’un cenazesi, bugün Bağlarbaşı Merkez Camii’nde kılınan Öğle Namazı’nın ardından helallik alınması için Darıca Bağlarbaşı Mahallesi İyigün Sitesi’ndeki evine götürüldü.
Komşularından alınan hellallığın ardından Buğra Barış Kurt’un cenazesi Balçık Mezarlığı’nda toprağa verildi.
 
Darıca Müftüsü Zeynel Abidin Çınar’ın kıldırdığı cenaze namazına , Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, CHP ilçe Başkanı Gökhan Aktaş, Buğra Barış Kurt’un yakınları ve çok sayıda seveni katıldı.
Cenazede baba Seyfettin Kurt ve Anne Dilek Kurt’un oldukça bitkin oldukları gözlenirken,. Buğra Barış Kurt’un hayalini kurduğu motosikleti satın almak için işe girdiği ve biriktirdiği maaşlarıyla geçtiğimiz günlerde kaza yaptığı motosikleti satın aldığı öğrenildi
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum