Milletvekili Veysel Tipioğlu, Darıcalılarla buluştu
AK Parti Kocaeli Milletvekili Veysel Tipioğlu, 28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimleri öncesinde sahada çalışmalarını sürdürüyor. Gün boyu Darıca’da ziyaretlerde bulunan Tipioğlu, “28 Mayıs’ta bir kez daha kazanan milletimiz olacaktır” dedi
Yayınlanma :
19.05.2023 12:18
Güncelleme :
20.05.2023 16:35


MUTLAKA SANDIĞA GİDELİM
Tipioğlu daha sonra 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle ilçedeki genç sporcularla bir araya geldi. Sohbet ortamında gerçekleşen buluşmada gençler merak ettiği soruları sordu, Tipioğlu da cevapladı. Tipioğlu daha sonra Ufuk Açay ile birlikte Sırasöğütler Mahalle Muhtarı Tuncay Otlukaya’yı ziyaret etti.
STK’LARI ZİYARET ETTİ
AK Parti Kocaeli Milletvekili Veysel Tipioğlu ve beraberindeki heyet daha sonra Darıca Ardahanlılar ve Sinoplular Derneği ile Afyonlular Derneğini ziyaret etti. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette konuşan Tipioğlu, 28 Mayıs’ta yapılacak seçimlere değinerek, “Büyük zafer için 28 Mayıs’ta sandıktayız” ifadelerini kullandı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: