Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Milletvekili Tarhan, Emniyet binası hakkında konuştu

CHP Kocaeli Milletveklli Tahsin Tarhan, yapımına 1 yıl önce başlanan ancak müteaahhitin iflas etmesi sonrası yarıda kalan Darıca emniyet Müdürlüğü'nün yeni hizmet binası inşaatının yapımına ne zaman başlanacağını merak ettiklerini söyledi.

Milletvekili Tarhan, Emniyet binası hakkında konuştu
26 Ocak 2018 - 11:18

 

 

Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Darıca Bayramoğlu Mahallesi, Fatih Sultan Mehmet Caddesi No: 174 (2138 Ada, 2 Parsel) üzerinde 07 Aralık 2016 tarihinde ihaleye çıkarılan ancak aradan 1 yılı aşkın bir süre geçmesine rağmen bitirilemeyen Darıca Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası hakkında gazetemize açıklamalarda bulundu.

Ahbap çavuş ilişkileriyle ihale edilen kamuya ait binaların inaşaatlarında zaman zaman yaşanan sıkıntılardan bir tanesinin de Darıca Emniyet Müdürülüğü Hizmet Binası olduğunu söyledi. Tarhan, '' Araya sokulan iktidardaki tanıdık siyasetçiler ve bürokratlar nedeniyle vatandaş ve kamu görevlileri bu şekilde mağdur edilmektedir. Vatandaşın vergilerinin bu şekilde çarçur edilmesinin tek sorumlusunun iş bilmeyen siyestçiler ve idarecilerdir. Darıca emniyet Müdürlüğü'nün bayramoğlu'nda yapılacak olan yeni hizmet binası 1 yılı aşkın süreden bu yana sadece temeli atılı şekilde öylece duruyor. Adam gibi bir ihale yapılsaydı, bugün o bina bitirilmiş olup şu anda hizmet veriyor olacaktı. Dartıca'nın bu yöndeki hakları bu şekilde heba edilmiştir.'' şeklinde konuştu.

 

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan,  Darıca'nın nüfus bakımından artık kabına sığmayan bir ilçe olduğunu hatırlatarak, bir çok kamu binalarının fiziki yetersiszliğiyle birlikte Darıca Emniyet Müdürlüğü'ne ait binanın da artık işlevini yapamaz hale geldiğine değindi. Tarhan, önümüzdeki haftalarda yeniden yapılacak ihaleyi yakından takip edeceklerini söyleyerek, konunun takipçisi olacaklarını ve binanın bir anca bitirilerek bıu zulmün önüne geçilmesini istediklerini kaydetti.