Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

MHP'li Bektaş'tan Fazıl Say'a sert tepki

Ünlü piyanist Fazıl Say’a tepki gösteren MHP Darıca İlçe Başkanı Yücel Bektaş, “Seni konuşturan sana bu gücü veren kim ve kimler varsa alayı şeref karakter yoksunudur” dedi.

MHP'li Bektaş'tan Fazıl Say'a sert tepki
28 Ocak 2022 - 13:20 - Güncelleme: 28 Ocak 2022 - 17:32
İstanbul’da yoğun kar yağışı etkili olmaya başlarken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, bir restaurantta İngiltere Büyükelçisi Dominick Chilcott’la yemekte olduğu ortaya çıkmıştı. Buluşma daha sonra İmamoğlu tarafından yapılan açıklama ile de doğrulandı.
Piyanist Fazıl Say ise, konuya dair Twitter’dan yaptığı paylaşımla, ilgili fotoğrafa göndermede bulunarak, İmamoğlu çifti ile daha önceden çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı ve görüntünün eski olduğuna dair imada bulundu: “Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu’nun dün gece bir restoranda görüldüğü yanlış haberdir. İşin gerçeği şudur; bu 4 kişi dün bütün gece diskoda çılgınlar gibi dans etmiş ve içmiş eğlenmiştir. Fotoğrafı çeken kişi de Devlet Bahçeli’dir! Salvador Dali’nin de selamları var!” 
Say’ın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi içine kattığı paylaşımı üzerine MHP Darıca İlçe Başkanı Yücel Bektaş’tan tepki geldi. Bektaş sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; “Fazıl Say; Genel Başkanımız Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli ağzına dolandırmışsın. Anladığımız kadarıyla sanatınız Avrupalı monşerleri mutlu ediyor. Bizde de sanatınızla değil müptezelliğinizle öne çıkıyorsunuz. Seni konuşturan sana bu gücü veren kim ve kimler varsa alayı şeref karakter yoksunudur. Fazıl efendi; ülkücüler senin resmini çekerse ne sen nede senden sonrakiler kalır. Sen sen ol ülkücü hareketin Lideri Devlet Bahçeli bir daha ağzını alma. Buda milyonlarca evlâdı olan Devlet Bahçeli’nin bir evladının sana sözü.”

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum