Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

MHP Kocaeli, Kılıçdaroğlu'na "kandil" gönderdi!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun aydınlanması için her il teşkilatına talimat vermesi üzerine MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt, CHP Genel Merkezi'ne Kemal Kılıçdaroğlu adına kargo ile kandil gönderdi.

MHP Kocaeli, Kılıçdaroğlu'na "kandil" gönderdi!
11 Şubat 2022 - 09:16 - Güncelleme: 11 Şubat 2022 - 11:01
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nun “Erdoğan 31 Aralık'ta imzaladığı zamları geri çekinceye kadar ben, bugünden itibaren gelecek hiçbir elektrik faturamı ödemeyeceğim” ifadeleri üzerine “Bu kapsamda, her il teşkilatımızın Kılıçdaroğlu'na bir kandil göndererek aydınlanmasına yardımcı olmasını bekliyor, bu talimatımı paylaşıyorum. Nasıl olsa Kandil'e yabancı değildir, nasıl olsa Kandil'in köhne ışığıyla yolunu bulmaya çalıştığını görmeyen de kalmamıştır” şeklinde tweet attı.

Bahçeli'nin tweeti üzerine MHP Kocaeli İl Teşkilatı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na kandil gönderdi. Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt, “Genel Başkanımız Devlet BAHÇELİ'nin  talimatı üzerine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na kandil yolladık. Kandil'deki dostları ile birlikte kendilerinin kararan kalplerini aydınlatmasa da fiziken ışıktan faydalanacaktır. Bu kapsamda Kılıçdaroğlu’na bir kandil göndererek aydınlanmasına yardımcı olmak istedik. Nasıl olsa Kılıçdaroğlu Kandil’e yabancı değildir, nasıl olsa Kandil’in köhne ışığıyla yolunu bulmaya çalıştığını görmeyen de kalmamıştır.” diye belirtti.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum