Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

MHP Darıca'dan büyük kurultaya davet

MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün, 18 Mart Pazar günü Ankara’da gerçekleştirilecek olan büyük kurultaya Darıca ilçe teşkilatı olarak 4 otobüs kaldıracaklarını ifade etti

MHP Darıca'dan büyük kurultaya davet
16 Mart 2018 - 08:59
Aygün kongre davetine ilişkin gazetemize yaptığı paylaşımda, “Milliyetçi Hareket Partisi, milletin hassasiyetlerini her zaman yüreğinde hissetmiş, hizmetlerini milletin menfaatine göre planlamış ve dünyayı Türkçe okuyan; dünyaya, yalnızca başkent Ankara’dan bakan; tarihin birikimlerini göz ardı etmeyen milli vizyona sahip bir partidir. 
Bu vizyonla “Önce ülkem ve milletim, sonra partim” diyebilmiş, partinin menfaatlerini daima, milletin menfaatlerinden geride tutmuştur. Onun için diyoruz ki; “Milli Duruş”Önümüzde çetin bir yol var. Türk milletini yok etmek isteyen “haç”lılar yeni seferlerinde artık devşirmeler kullanmaktadır.
Biz bunun bilincindeyiz ve Allah’ın hak davasının gönüllü erleriyiz. Bu yolda yalın ayağız, kalbimizde iman ve yanımızda Türk milleti vardır. Attığımız her adımda Türk milletini yanımızda görmek istiyoruz. 
O yüzden “Huzur ve Beka İçin Güç Birliği” diyoruz.
 
“4 OTOBÜS KALDIRACAĞIZ”
Bu kurultay millet ve devlet bekası için çok hayati sonuçlara vesile olacak, Türk siyaseti milli ve manevi değerlere tam bir inanmışlıkla sahip çıkan milliyetçi-ülkücü kadroların mesajıyla daha da anlam kazanacaktır.“Milli Duruş: Şühedaya Vefa, 
Millete Beka” diyerek gerçekleştireceğimiz 12. Olağan Büyük Kurultayımızın Türk milletine hayırlar getirmesi temennimizdir. 
Türk milletini hak yoluna, hakikat yoluna, kısaca 18 Mart 2018 günü Saat 10.00’da Ankara Spor Salonunda yapacağımız 12. Olağan Büyük Kurultayımıza davet ediyoruz. MHP Darıca ilçe teşkilatı olarak Cumartesi gecesi Darıca’dan Ankara’ya 4 otobüs kaldıracağız” ifadelerine yer verdi.