Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

MHP Darıca'da Aygün yetki belgesini aldı

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı tarafından il binasında düzenlenen törenle Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün ve MHP Başiskele İlçe Başkanı Serkan Günaydın yetki belgelerini İl Başkanı Aydın Ünlü’ün elinden teslim aldı.

MHP Darıca'da Aygün yetki belgesini aldı
20 Eylül 2018 - 12:38
MHP İl Başkanlığı tarafından düzenlenen törenle Darıca ve Başiskele İlçe Başkanlar yetki belgelerini teslim aldı. MHP İl Başkanlığı tarafından il binasında düzenlenen törenle Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün ve MHP Başiskele İlçe Başkanı Serkan Günaydın yetki belgelerini İl Başkanı Aydın Ünlü’ün elinden teslim aldı. İlçe yönetimlerine başarılar dileyerek belgelerini teslim eden Ünlü törende yaptığı konuşmada “Ne fesatlıklar, dedikodular yapmaya çalışırlarsa çalışsınlar, bu ekibin o dedikodularla uğraşacak vakti yoktur. Kendi belediye başkan adaylarımızla, meclis üyesi adaylarımızla 5 bin şehidimize verdiğimiz söz olan belediye binalarına üç hilal bayraklarımızı dikmek ana hedefimizdir” dedi.
 
Hayallerimizin peşinden gidiyoruz
Törende konuşan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü “Darıca ve Başiskele’de en iyi sonucu en iyi verimi alacağımıza inanıyoruz. Önümüzde ki yerel seçimlerde başarıyı yakalamak adına bu çalışmalarımızı yapıyoruz. Ekibimiz gerçekten çok tecrübeli, bu anlamada tek güvencemiz tecrübedir. Bugün MHP Kocaeli Teşkilatlarında ilçe başkanları ve il yönetimi olarak tek sürpriz yerel seçimler olacaktır. Siyasette tecrübe çok anlamlıdır ve önemlidir. İnanıyorum ki MHP Teşkilatları 31 Mart’ta ülkücü harekete hayal ettiği başarıyı yakalattıracaktır. Her zaman olduğu gibi hayallerimizin peşinde gidiyoruz” dedi.
 
Bu ekip MHP’yi başarıya götürecektir
Ünlü, “Kocaeli’nde 140 bin oy alan MHP Teşkilatları 31 Mart yerel seçimlerinde de genel merkezin talimatları ışığında, liderinin vereceği öngörülerle çalışmalarını yapacaktır. Gözümüz kulağımız Ankara’da dır, genel merkezimizdedir. Her şeye hazırız A planımız var B planımız var, C planımız var. Bu ekip MHP’yi başarıya götürecektir” dedi. Yeni ilçe yönetimlerine güvendikleri ve başarılar dilediklerini ifade ederek sözlerine devam eden Ünlü parti olarak çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerinin altını çizerek “Hiçbir siyasi partide bir yüz yıl daha yaşanmayacak bir sınavı vermiş arkadaşlar topluluğu ile çalışıyoruz. Buradaki insanlar sınavı geçmiş ve elekte kalmış insanlardır. Elekte kalanlarla MHP’nin başarısına inan, liderine güvenen, 12 ilçede tek ses olmuş bir yapı kurulmuştur” şeklinde konuştu.