Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

MHP Darıca'da 'Adım Adım 2023' toplantısı gerçekleşti

Haziran 2023 seçimlerine giden siyasi süreçte geniş halk kesimleriyle yakın temas halinde olmak için bu yılın şubatında MHP tarafından ‘Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anadolu - Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları’nın başlatılmıştı. İlk bölümü, ramazandan hemen önce tamamlanan ve daha sonra yeniden hız verilen toplantıların, Kurban Bayramı tatiline kadar aralıksız sürdürüldü. Kurban bayramı tatilinin ardından aynı ivme ile devam edilen ‘Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anadolu - Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları’ bu kez Darıca’da düzenlendi.

MHP Darıca'da 'Adım Adım 2023' toplantısı gerçekleşti
29 Ağustos 2022 - 11:26 - Güncelleme: 29 Ağustos 2022 - 11:47
MHP Darıca İlçe Başkanı Yücel Bektaş'ın ev sahipliğindeAdnan Menderes Kültür Merkezinde gerçekleşen toplantıya MHP Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, MHP MYK üyeleri Musa Küçük ve Doç. Dr. Burhan Coşkun, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı,  Kocaman, MHP Kocaeli İl Başkanı Av. Yunus Emre Kurt, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay,MHP İl ve ilçe yöneticileri,  meclis üyeleri, STK temsilcileri, mahalle muhtarları ve çok sayıda partili katıldı.
Toplantıda konuşan Kocaeli MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt, "İl Teşkilatları olarak sürekli büyüyen bir aile olduklarına da dikkat çeken Kurt, “Bir yıl içinde 10 bin olan üye sayımızı yaklaşık 18 bine çıkardık. Partimizi ilimizde büyütmek için elimizden gelen her türlü çabayı göstermeye devam edeceğiz.MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt konuşmasında “Gerçekten bu ülkede yaşamamın bir bedeli var. Türkiye bu bedeli ayağında çalıkla nasıl gösterdiyse 2023’de de bunu göstereceğiz. Biz biliyoruz ki MHP ne kadar güçlü olursa Türkiye o kadar güçlenir. Kocaelinde 2023 seçim anına kadar tüm ülkecilerin hayallerini gerçekleştireceğiz” dedi. 
 
PAZARLIKLARLA OLUŞMADI
MHP Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, yaptığı konuşmada,"Toplantımızın iki amaçlı vardır. Birincisi ülkemizin içinde bulunduğu siyaset. İkincisi sizin sorularınızı ve beklentilerinizi öğrenmek. Biz MHP olarak 53 yıldır siyasetin içerisinde olan ve ülkenin bağımsızlığını önceleyen siyasetin mensuplarıyız. Çok çileli zamanlarımız oldu. MHP sağından solundan çekiştirerek küçültmek mümkün değildir. MHP’ye ihanet edenler öldüklerinde mezarlarına toprak atacak namuslu insan bulamayacaklar. Hiç bir pazarlık ile oluşmamış bir Cumhur İttifakı var. 6’lı masadan bir şey çıkmayacaktır. CHP artık Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu parti değildir.  Hayat pahalılığı var evet ama tüm dünyanın başından geçmiş bir pandemi süreci oldu. Artık medeni ülkeler bir birinin maskesini çalmaya başladı. Bizim sağlık sistemimiz bir başarı öyküsü yazdı"şeklinde konuştu.
 
SANCAKLI"SEÇİM GELİYOR"
MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı yaptığı konuşmada,“Seçimlere daha çok var ama toplantılar başladı, mitingler başladı. Seçim geliyor. Bu seçimde iki tane ittifak var. Cumhur İttifakı bir de zillet ittifakı.  Bir yıla yakındır hayat pahalılığı, doların yükselişi halkımızın üzerinde yük oldu. Başkanlık sistemi sayesinde hemen kararlar alınarak yardımlar yapılmaya başlandı. Bu yük büyük Türk milletinin üzerinden alınacak. Cumhur ittifakı seçim ittifakı değil. 15 temmuzdan sonra ülke öyle bir araya geldi ki beka meselesi oldu. Eleştirilere bakıyorum beka diyorsunuz ama domates 20 lira oldu yazıyorlar. Ukrayna savaşında herkes eşini çocuğunu ne yaptığını bilmeden başka ülkelerin sınırlarına bıraktı beka meselesi işte bu. Biz ülkücüler olarak vatan nöbetindeyiz. Cumhur ittifakı ne yaptı diyorlar, 15 Temmuz darbe sonrasında görevinden alınanlar oldu, 40 gün sonra zeytin dalı harekatı yapıldı. 6 senede 35 bin hain yok edilmiş. Karabağ bizim acımızdı 30 gün gittik aldık geri geldik. Kuzey Kıbrıs davası var. Orada kapalı Maraş var açamazsınız dediler gittik ve açtık. Ayasofya açıldı ondan bile rahatsız oldular.  Kemal Kılıçdaroğlu her konuşmasında Osman Kavala’yı ve Selahattin Demirtaş’ı göreve geldiğimde bırakacağım diyor. Oraya gelemeyeceksin hiç bir şey yapmayacaksın."dedi.

BEKTAŞ, "GECE GÜNDÜZ ÇALIŞMAYA DEVAM"
Darıca MHP İlçe Başkanı Yücel Bektaş'ta salondaki davetlilere yönelik yaptığı konuşmada, "Biz liderimizin çizdiği ittifak güzergahından bir adım dahi sapmayız. Bu ittifakı bozmaya kimsenin gücü yetmez. Hertürlü çatlak seslerin bir hükmü olamaz. Darıca'da tüm gücümüzle yine ittifakımızın iktidarı için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz."dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum