Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

MHP, Darıca Belediyesi'ne el attı!

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü önceki akşam parti binasında gerçekleştirdiği basın toplantısı ile belediyelerin basın yayın harcamalarına değinerek, Başiskele ve Darıca Belediyelerinin harcamaların çok yüksek olduğunu belirtti.

MHP, Darıca Belediyesi'ne el attı!
15 Kasım 2012 - 09:26
 Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Aydın Ünlü önceki akşam parti binasında gerçekleştirdiği basın toplantısı ile teşkilat çalışmalarından, ülke gündemine kadar bir çok konuya değindi. Ünlü, yeni çıkarılan büyükşehir yasasının eyalet sistemine geçiş olduğunu ve ne getirip ne götüreceğini gelecekte vatandaşın daha iyi anlayacağını ifade ederek, “Yeni çıkan kanunla büyükşehir belediyelerinde eyalet sistemine geçişi gösteriyor. Böylece PKK kontrolündeki belediyelerin devasa bütçelere ulaşmalarına imkan sağlanmıştır. Bu bir yıkım kanunudur. Mesela Körfez ilçenin Sevindikli köyünün 200 milyon TL değerindeki mera alanı da otomatik olarak Büyükşehir’e geçti. Halk bunu istemiyor. İktidar milletvekilleri mera alanlarının Büyükşehir’e geçireceklerine daha önce özelleştirdikleri Sedaş’a söz geçirsinler de Sevindikli’de 10 dakikada bir elektrik kesintilerine engel olsunlar” dedi.
Ünlü 40x40 toplantılarına devam edeceklerini belirterek, “Körfez ilçemizde çok başarılı bir 40x40 yaptık. Bu nedenle emeği geçenlere ve parti büyüklerimize katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. 7 Aralık’ta Karamürsel’de 40x40 toplantımızın 3 ncüsünü gerçekleştireceğiz. 17 Şubat 2013’te Sabancı Kültür Merkezinde 187 hatibimize belgesini vereceğiz. Şimdi herkes bir hayal kuruyor ve mal paylaşır gibi belediyeleri paylaşıyorlar. Ancak o toplantı da ben partimizin ne oy alacağını ve hangi belediyeleri alacağını açıklayacağım. MHP Kocaeli teşkilatı öylesine bir çalışma yapıyor. Genel Başkanımızla hafta sonu yaptığımız toplantı da da Kocaeli teşkilatlarını aktardık. Genel başkanımız kentimizi çok iyi takip ediyor” diye konuştu.
Ünlü, “Bu arada T.C. tabelasını takmayan Fatih, Doğan, Hatipköy, Kocatepe, Hacıhızır ve Veliahmet mahalle muhtarları ile ilgili de suç duyurusunda bulunduk. Yine Başiskele Belediyesinin 150 bin TL’lik basın yayın giderlerini ve Darıca Belediyesinin 500 bin TL’lik basın yayın giderlerini bilgi edinme kanunu gereği öğrendik. Belediyelerin paraları da nerelere harcanıyor görüyoruz. Halkın parasını böylesine hovardaca harcanmasını da doğru bulmuyoruz” dedi. 11 Ağustos tarihinde gazetemizde yer verdiğimiz MHP İl Kadın Kolları Başkanlığına Şirin Aydın’ın atanacağı haberimiz de önceki akşam yapılan toplantı ile doğrulanmış oldu. İl yönetim kurulunda yer alan 1980 İzmit doğumlu evli 1 çocuk annesi Şirin Aydın, en kısa sürede yönetim kurulu listesini de hazırlayacağı ifade edildi.