Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Mete Kahraman: İstifa etmedim… Şartların oluşmasını bekliyorum

Temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği’nde Teknik Direktör Mete Kahraman, yaptığı açıklamada istifa etmediğini, futbolcularla ilgili şartların oluşmasını beklediğini ifade etti.

Mete Kahraman: İstifa etmedim… Şartların oluşmasını bekliyorum
02 Ocak 2024 - 15:44
3. Lig 3. Grup’ta son derece çalkantılı günler geçiren, bu sezon içinde 3 kez haciz memurları ile mücadele eden ekibimiz Darıca Gençlerbirliği, Gekas’ın ardından teknik direktör Mete Kahraman ile anlaşmış ancak Kahraman’ın da 5 gün sonra, Akhisar maçı öncesi istifa ettiği kamuoyuna yansımıştı.

TARAFTARI, CAMİAYI BİLİYORUM

Kahraman, Nokta Gazetesi'ne istifasının söz konusu olmadığını belirtti ve şu şekilde konuştu: Darıca Gençlerbirliği’nde daha önce de görev almıştım. Taraftarı, camiasını bildiğim bir kulüp burası. Bir istifa söz konusu değil, neticesinde kulüp ile sözleşmem de devam ediyor. Futbolcuların akıbetini bekliyorum. Yönetimin, kulübü federasyona veren futbolcuların sorunlarını aşması önemli.

1-2 GÜNE BEN DE KATILABİLİRİM

İlk yarıda gruptaki takımların önemli bir kısmı çok iyi durumda değildi ancak şimdi işler değişti. Bayburt ve Konya takımlarının transferler yaptığını görüyoruz. Sivas 4 Eylül ve transfer yasaklısı Akhisar biraz zorlanır ancak kimsenin işi burada garanti değil. Takım bugün (Salı) toplanacak. Ben hastayım, 1-2 güne ben de katılabilirim. Ancak dediğim gibi, önce elimizdeki futbolcuların durumunun netleşmesi benim için önemli.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum