Marmara Kadın Kooperatifleri Birliği, Türkiye’nin markası oldu
Kurulduğu günden bu yana sürekli üreten, ulusal ve uluslararası anlaşmalara imza atarak kadın girişimcilere geniş pazarlar açan Marmara Kadın Kooperatifleri Birliği, Türkiye’nin markası haline geldi. Kadın girişiminin olduğu her yerde ilk akla gelen, görüşü istenen Birlik Başkanı Nuket Özcan, en son ünlü şef Türev Uludağ’la bir araya gelerek, yeni projeler üzerine bir görüşme gerçekleştirdi.
Yayınlanma :
12.06.2023 11:02
Güncelleme :
12.06.2023 11:02


DEPREM BÖLGESİNDE DE BERABERLERDİ
Marmara Kadın Girişimi, Üretim ve İşletme Kooperatifleri Birliği önceki gün de, Tv8’de ‘Sağlam Geziyoruz’ programını sunan ünlü şef Türev Uludağ ile bir araya geldi. Üst Birlik Başkanı Nuket Özcan ve yönetimi, İstanbul Malta Köşkü’nde gerçekleşen buluşmada Uludağ ile projeleri konuştu. Kahramanmaraş depremlerinde bölgede büyük bir mutfak kurarak depremzedelerin yardımına koşan Türev Uludağ’a destek olduklarını da hatırlatarak, “Türev Uludağ ve şef arkadaşlarının yaptığı bu büyük insani harekete bizler de destek olmaya çalışmıştık. Bu sayede Birliğimizi de tanımış oldular. Şimdi birlikte neler yapabileceğimizi konuştuğumuz çok verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Birlik olarak üretmeye, çalışmaya devam ediyoruz” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: