Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Mağazasındaki tüm kıyafetleri derneğe bağışladı

Darıca'da 20 yıldan bu yana kadın giyimi üzerine mağazası bulunan Emine Ergin ( 61), emekliye ayrılmasının ardından işyerinde bulunan 2 bin adetin üzerindeki yaklaşık 30 bin TL. değerindeki kıyafetleri, kısa adı YAS-DER olan Darıca Yaşlılarla Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne bağışladı.

Mağazasındaki tüm kıyafetleri derneğe bağışladı
22 Ocak 2021 - 11:07 - Güncelleme: 23 Ocak 2021 - 00:38


YAS-DER Başkanı Kudret Sekban, hayırsever iş kadını Emine Ergin'in daha önce de sık sık bağışta bulunduğunu, emekli olmasının ardından da mağazasındaki bütün kıyafetleri etiketlerini dahi çıkarmadan kutulara özenle yerleştirerek yardıma muhtaçlara verilmek üzere kendilerine teslim ettiğini söyledi.
Dernek Başkanı Kudret Sekban, Emine Ergin'in teslimat sırasında fotoğrafının dahi çekilmesini istemediğini, ısrarları üzerine kendisine taktim ettikleri bir teşekkür plaketi sırasında ancak bir kare resim çekebildiklerini de sözlerine ekleyerek, '' Gönül dostumuz, destekçimiz Emine Ergin hanımefendiye ciddi anlamda vefa borcumuz var. Kendi işyerini butiğini kapatarak içerisinde yaklaşık 30 Bin TL.'lik ürünü YAS-DER'e bağış yapmıştır, Kendisine çok çok teşekkür ediyoruz. Kendisi bizim en büyük destekçimizdi, Ramazan ve Kurban Bayramları'nda bize ciddi anlamda destek verip, birlikte ihtiyaç sahibi ailelerin gönlünü alıyorduk, kendisine şükranlarımızı sunuyoruz, sağolsun. Yerimiz dar, bu nedenle kutularda gelen ürünlerimizin hepsini açamıyoruz ama ihtiyaç hissettikçe ürünleri çıkaracağız ve ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız. Bu nedenle hayırseverleirmizden daha geniş bir yer bekliyoruz, Mağazalarımızdan destek alıyoruz yer konusunda iş adamlarımızdan ve özelliklşe belediye başkanımızdan destek bekliyoruz. Burada yaklaşık 2 binin üzerindehiç kullanılmamış kıyafet var, Emine hanım mağazasını olduğu gibi askısıyla birlikte kutulara koyarak bize teslim etti'' dedi.
Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Kudret Sekban, hayırsever iş kadını Emine Ergin'e, desteklerinden dolayı '' Teşekkür Plaketi'' verdi




 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum