Kuyudan çıkarılan 2 kişinin cenazesi Adli Tıp’a getirildi
Gebze'de ormanlık alanda kazdıkları yaklaşık 10 metrelik kuyudan cesetleri çıkarılan Veysel Eroğlu (53) ve Soner Temel'in (38) otopsi işlemleri Gebze Fatih Devlet Hastanesinde devam ediyor.
Yayınlanma :
23.05.2025 12:50
Güncelleme :
23.05.2025 12:50


Tuzla Tersanesinde işçi olarak çalışan 5 çocuk babası Veysel Eroğlu'nun Ankara'da defin edileceği öğrenildi. Gebze'de fabrika işçisi olan 3 çocuk babası Soner Temel'in defin yeri ailesinin vereceği karar sonrası belli olacak.
Öte yandan olay yerinin yaklaşık 100 metre uzağında yere uzanmış bir şekilde bulunan ismi öğrenilemeyen şahıs, bölgede gezintiye çıktığını bir süre sonra sesler duyduğunu belirterek o yöne gittiğini ve saat 23.00 sıralarında kuyuyu görerek yetkililere haber verdiğini ifade etti. Tedbir amaçlı sağlık ekipleri tarafından hastaneye götürülen şahıs ayakta tedavisinin ardından ifadesi alınmak üzere Gebze İlçe Jandarma Komutanlığına götürüldü.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: