Kurt: “10 bin partilimiz salonları doldurdu”
6 ilçede 3 günde yapılan istişarelere toplantılarını değerlendiren MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt, “Salonlara sığmadık. 10 bini aşkın partilimiz katıldı” diyerek emeği geçenlere teşekkür etti
Yayınlanma :
07.09.2022 11:17
Güncelleme :
07.09.2022 11:17


EN BÜYÜK EMEK İLÇE BAŞKANLARININ
Çok güzel organizasyonlar oldu. Ama bunda en büyük emek 6 ilçedeki ilçe başkanlarımız ve yönetim kurulu üyelerinin. Bu istişarelere çok iyi hazırlandılar. Eğer salonlar dolup taştı ise bu partimize gösterilen teveccüh ve onların organizasyon başarısının eseridir. Onların her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu organizasyonda yüzlerimizi ak ettiler. Ağustos ayı gibi sıcak ve tatil ayında böyle program yapmak kolay değildir. Başka siyasi partilerin aynı başarıyı gösterebileceğini de düşünmüyorum. Sadece bir haftada hazırlanan bu programlar gerçekten kusursuz oldu.
20 BİN KİŞİ İLE ETKİLEŞİM
Elbette istişareler birlik ve beraberlik yerleridir. Eski il başkanlarımız Ahmet Tağ, Celalettin Yaylak, Ruhi Çavdar, Sedat Arı, Nurdoğan Kaçar ve Kemal Köse de tüm programlarımızda yer aldı. Onlara da çok teşekkür ediyorum. Tabi bir teşekkür de katılan partililerimize ediyorum. 10 bin kişi ile buluşmak kolay değil. Bu duyarlılığı gösteren tüm partililerimize de teşekkür ediyorum. Ancak diğer katıldığımız etkinlikler ile beraber etkileşim aldığımız kişi sayısı da 20 bini buldu. Bu açıdan da çok memnunuz.
SEMİH YALÇIN GELECEK
Tabi etkinliklerimiz bu kadarla kalmayacak. Uzun yıllardır ilimize ziyaret yapmamış olan Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Semih Yalçın Hocamız da etkinliklere katılmak üzere ilimize gelecek. Davet ettik, kabul etti. Ancak bu program için henüz bir tarih belirlemiş değiliz. Kısa zamanda bunu da netleştireceğiz.
MİTİNG TALEBİMİZOLUMLU BULUNDU
Bilindiği gibi partimiz de mitinglere başladı. Dört miting programı belli oldu. Ancak biz de bir Genel başkanımızın da katılacağı bir bölge mitingini ilimizde yapmak istiyoruz. Bu konuda genel merkeze talebimizi ilettik, olumlu bulundu. Ancak bir takvim belli değil. Heyecanla bu tarihin de belli olmasını bekliyoruz.”
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: