Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Köşker: Eski Çarşı'da iz bıraktık

Gebze Belediye Başkan aday adayı Adnan Köşker, Eski Çarşı’da vatandaşlar ve esnafla buluştu. Yeni dönemde AK Parti’den Gebze Belediye Başkan aday adayı olan Adnan Köşker, Eski Çarşı’da seçim çalışmalarına devam etti.  Vatandaşları dinleyen, esnafın taleplerini not eden Köşker, başkan olduğu dönemlerde yapılan hizmetlere değindi

Köşker: Eski Çarşı'da iz bıraktık
28 Kasım 2023 - 05:27
İki dönem Gebze Belediye başkanlığı yapan Adnan Köşker, vatadaşlarla yaptığı sohbette, “2009 yılında göreve geldiğimizde yaptığımız ilk işlerden birisi Eski Çarşı’ya modern ve estetik bir görünüm vermekti. Gebze tarihinde ilk kez ve Türkiye’de yerel yönetimlere örnek olacak şekilde aynı anda Belediye, İSU, SEDAŞ, Türk Telekom, Palgaz alt ve üst yapı çalışmasını birlikte gerçekleştirdik. Böylece Çarşı’nın alt yapı sorununu tarihe gömerken, akabinde yaptığımız tabela ve dış cephe çalışmasıyla da estetik bir görünüm kazandırdık. Yeni dönemde de Eski Çarşı’nın daha cazip olmasına yönelik çalışmalarımız olacak.”dedi.

ESKİ ÇARŞI GEBZE’NİN VİTRİNİ

Adnan Köşker ile hasret gideren  Çarşı esnafı ise, Eski Çarşı’nın Gebze’nin vitrini olduğunu hatırlatarak 14 yıl önce yapılan çalışmalarla Gebze’nin nefes aldığını belirttiler. Kente vizyon katan eserlerin miladının Eski Çarşı’da başladığını dile getiren esnaflar, sık sık kendileriyle başkanlık döneminde istişare toplantıları yapan Köşker’in Çarşıya artı değer kazandırdığını söylediler. Kentlerin çarşılarıyla anıldığına dikkati çeken vatandaşlar emeklerinden dolayı Köşker’e teşekkür ettiler. Adnan Köşker ise kendisine gösterilen ilgiden memnun kalarak, “Eski Çarşıda izimiz, Gebze’nin her yerinde eserimiz var. Türkiye Yüzyılında AK hizmetleri kentimizin her yerine ulaştırmaya devam edeceğiz.”şeklinde konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum