Koronavirüse rağmen Özel Kale'de kayıt yoğunluğu yaşandı
Ülkemizde Pandemi süreci devam ederken, Özel Kale Okulları'na yoğun bir kayıt talebi oluştu.
Yayınlanma :
29.05.2020 20:30
Güncelleme :
29.05.2020 20:30


Birçok devlet okulu ve özel okul öğrencileri Kale Okulları'nin ONLINE EDUCATION SİSTEMİ'ni takip etti. Bu sayede Pandemi süreci devam ederken Kale Okulları'na yoğun bir kayıt talebi oluştu.
Kale Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Bahir Azak yaptığı açıklamada: " Bizi tercih eden velilerimize ve Kale ailemize yeni katılan tüm velilerimize teşekkür ediyoruz. Bu yıl gerçekleşen kayıt yoğunluğu kurum olarak bizleri onure etmiştir." dedi. Azak açıklamasının devamında da bir müjde vererek "15 Haziran Pazartesi günü tüm anaokulları - kreşleri ve 22 Haziran'da yaz okullarımız ile birlikte telafi eğitimlerimiz başlayacaktır. Hijyen çalışmaları ve sosyal mesafe kuralları en üst düzeyde uygulanacaktır." dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar 1
Kalan Karakter: