Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

KOGİDEF'ten önemli açıklama!

Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu Başkan vekili Mehmet Elmas son günlerde ortaya atılan iddialar hakkında bir basın açıklaması yaptı.

KOGİDEF'ten önemli açıklama!
15 Ekim 2018 - 08:55
Elmas yaptığı açıklamada ‘’Federasyon Başkanımız Olgun Kandemir’in başına gelmiş olan talihsiz olaydan ötürü son dönemlerde kamuoyunda gerek başkanımızın şahs-ı gerekse federasyonumuz hakkında aslı astarı olmayan bir takım yalan yanlış söylemler ortaya çıkmaya başlamıştır. Bu söylemler gerçek dışı olmak ile beraber başkanımız hakkında yasal sürec devam etmektedir. Türk adaletine olan inancımız doğrultusunda en kısa sürede adaletin tecelli edeceğinden ve başkanımızın en kısa sürede aramızda olacağından şüphemiz yoktur. 
Federasyonumuz her daim olgun porno vatanına ve milletine sadık kalma prensibi ile çalışmalarına devam etmekte olup her zamankinden daha güçlü bir şekilde görevinin başındadır. 
Olağan kongre tarihine kadar da bu görevini gece gündüz demeden hemşehrilerimizin hizmetinde,devletinin yanında olarak devam ettirecektir. Daha güçlü bir Türkiye, daha güçlü bir Giresun camiası için tüm yönetim kurulumuz ile her konuda tüm hemşehrilerimizin yanında olacağımızı belirtirken saygılarımızı sunarız’’ dedi