Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

KOGACE'de yeniden Cemal Kaplan

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti'nin 19. Olağan Kongresi'nde mevcut Başkan Cemal Kaplan, güven tazeleyerek 3 kez başkan oldu

KOGACE'de yeniden Cemal Kaplan
15 Kasım 2023 - 14:26 - Güncelleme: 16 Kasım 2023 - 14:31
Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’nin (KOGACE) 19. Olağan Genel Kurulu yapıldı.  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sivil Toplum Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen kongrede mevcut başkan Cemal Kaplan’ın tek aday olarak yeniden seçime girdi. 498 üyenin oy kullanma hakkının bulunduğu kongrede 15 yönetim kurulu üyesi, 5 denetim kurulu üyesi ile 5 disiplin kurulu üyesi belirlendi.

Kongrede söz alan Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal Kaplan kısa bir teşekkür konuşması yaptı. Kaplan konuşmasında, “Buraya gelen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Keşke 16 Ocak günü yaptığımız törenlerde de burada olduğumuz gibi kalabalık olmayı temenni ediyorum. Hakan Yağcıloğlu’nın eleştirisi vardı. Onu da dinledik. Kendisini ziyarete de gittik kınama da yaptık. Arkadaşlarımız başkalarını savunurken cemiyetimizi gündeme getirmiyorlar. Bu cemiyet hepimizin. Biz bir poşet içinde aldığımız defterden bu günlere kadar getirdik. Biz elimizden geldiği kadar var gücümüzle çalışıyoruz. Bizim faaliyetlerimiz KOGACE sayfasına girdiğinizde görürsünüz. Hepsini tek tek sıralamadık. Yaptığımız faaliyetler dolu dolu faaliyetler” dedi.

GENEL YAYIN YÖNETMENİMİZ EROL POLAT'IN DA YER ALDIĞI YENİ YÖNETİM KURULU

Cemal Kaplan, Hakan Süer, Burcu Nazlı, Hüseyin Öziri, Emrah Erdoğan, Boran Kayalar, Refik Fidan, Serkan Sidal, Adalet Bora, Erol Polat, Kamil Uzunmehmet, Şahin Oktay, Ayşe Uğuz, Vedat Tekin, Mustafa Salman.

DENETLEME KURULU
Eyüp Gencer, Eren Demirtürk, Arzu Yazıcı, Feyza Sertel, Erol Uyguç

DİSİPLİN KURULU
Yılmaz Değirmenci, Metin Tuncay, Sebahattin Gültekin, Selçuk Koç, Yalgın Sesigüzel

ÜST KURUL DELEGELERİ
Cemal Kaplan, Hakan Süer, Miray Baklacı, Hüseyin Öziri, Ayşe Aydın, Şennur Uzan Yıldız, Ergün Ayaz

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum