Kocaeli Valiliği, "Her Eve Bir Bayrak As" kampanyasıyla şehri bayraklarla donatıyor
Kocaeli Valiliği, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yıl dönümünü coşkuyla kutlama hazırlıklarına başladı. "Her Eve Bir Bayrak As" kampanyası adı altında yürütülen bu özel girişim kapsamında, Kocaeli il genelinde bayrak dağıtımına resmi olarak başlandı. Valilik, ay yıldızlı bayrakların evler ve işyerleri başta olmak üzere şehrin dört bir yanına asılmasını teşvik ediyor ve il sakinlerini 100. yıl coşkusunu bayraklarla paylaşmaya davet ediyor.
Yayınlanma :
25.10.2023 17:13
Güncelleme :
25.10.2023 17:13


Ayrıca, vatandaşlara, bayrakları evlerine ve işyerlerine asarak, 100. yıl coşkusunu en güzel şekilde paylaşmaları ve düzenlenecek etkinliklere katılmaları çağrısında bulunuldu. Kocaeli, Cumhuriyet coşkusunu bayraklarla taçlandırarak, 100. yıl dönümünü gurur ve coşkuyla kutlamayı hedefliyor.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: