Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

 Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı yeniden MHP saflarında

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkan ve bazı yönetim Kurulu Üyeleri’nin TBMM’de kendisine yaptıkları ziyaret sırasında MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı’nın  “Bu dönem MHP’ye en azından bir belediye vermezlerse, beni seçim çalışmalarında Kocaeli’de göremezler. Cumhur İttifakı, Kocaeli’de en az 4-5 belediyeyi kaybeder” şeklindeki açıklamasının ardından Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin tepkisini çekmiş ve istifa etmişti. MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, aradan geçen 4 ayın ardından partiye geri döndü.

 Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı yeniden MHP saflarında
15 Nisan 2024 - 17:20
Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni ve Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Erol Polat’ında bulunduğu KOGACE Başkanı Cemal Kaplan ve 9 Yönetim Kurulu Üyesi, geçtiğimiz aralık ayında, TBMM’ye giderek Kocaeli Milletvekilleriyle bir dizi görüşmelerde bulunmuştu.
Yapılan ziyaretler kapamında KOGACE heyetinin görüştüğü MHP Kocaeli Milletveki Saffet Sancaklı, “Bu dönem MHP’ye en azından bir belediye vermezlerse, beni seçim çalışmalarında Kocaeli’de göremezler. Cumhur İttifakı, Kocaeli’de en az 4-5 belediyeyi kaybeder” şeklide ifadelerde bulunmuştu.
Konunun,  Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’ndeki gazeteciler tarafından haberleştirilmesinin ardından, MHP lideri Devlet Bahçeli, Saffet Sancaklı’nın bu sözlerine tepki göstererek,  “Futbol hayatında 3 büyük kulüpte oynama geleneğini siyasette de mi sürdürmek istiyor? Tercih kendisinindir!” ifadelerini kullanmıştı.Tüm bu gelişmelerin ardından Saffet Sancaklı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ‘’ "Mensubu olmaktan şeref duyduğum Milliyetçi Hareket Partisi üyeliğinden; yerel seçim sürecinde Cumhur İttifakını ve Partimizi her türlü tezvirat ve spekülasyondan uzak tutmak gayesiyle, Sayın Genel Başkanımızın talimatı doğrultusunda istifa ediyorum. Bu vesileyle; Milliyetçi Hareket Partisi'ne ve liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey'e bağlılığımın tavizsiz bir şekilde devam edeceğini bildirir, kamuoyuna saygılarımı sunarım." demişti.

YENİDEN MHP'DE

Son olarak 4 ay önce partisinden istifa eden Sancaklı, yeniden MHP saflarına geçti. 
Sancaklı, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin davetiyle yeniden partiye katıldı.
Bununla birlikte MHP'nin TBMM'deki vekil sayısı yeniden 50 oldu.


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum