Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kocaeli'de ülkücüler bu programda buluştu

Kartepe Ülkü Ocakları’nın düzenlemiş olduğu Turana Haykırış Gecesi Konserinde, Ses sanatçıları Ali Kınık ve Atilla Yılmaz sahne aldı.

Kocaeli'de ülkücüler bu programda buluştu
30 Ocak 2022 - 15:22 - Güncelleme: 31 Ocak 2022 - 20:19
Kartepe Ülkü Ocaklarının düzenlemiş olduğu “Turana Haykırış Gecesi Konseri”, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Yunus Emre Kurt, Milletvekili Saffet Sancaklı, MYK Üyesi Zeki Anıt, Ülkü Ocakları İl Başkanı Abdülkadir Özdemir, MHP İl Yöneticileri ve İlçe Başkanlarının katılımıyla 29.01.2022 Cumartesi gecesi Kartepe Hergeleci İbrahim Kapalı Spor Salonunda gerçekleşti.

YOLUMUZ UZUN VE ÇETİN
Programda ilk olarak söz alan Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanı Abdülkadir Özdemir; “Son şehidimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu’ndan ilk şehidimiz Ruhi Kılıçkıran’a kadar şehitlerimiz bizlerin yüz akı, karanlıkta ve yılgınlıkta aydınlık meşalemizdir. Bizler inanıyoruz ki davamızın birlik ve beraberliği, şehrimizin şahlanış arifesinin bir nişanesi olarak düzenlemiş olduğumuz bu programda şehitlerimizde bizlerledir. Dursun Önkuzu bugün bu meydandan Yusuf İmamoğlu ile birliktedir. Osman Kavcar’ın inanmışlığı, Hasan Hüseyin Şanlı’nın feraseti bugün bu meydanı dolduran genç ülkücü kardeşlerimin iman dolu kalplerinde yer bulmuştur. Metin Tokdemir’in azmi, Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun cesareti, Cengiz Şen’in kararlılığı bugün burada al bayrağın gölgesi altında aynı tazeliği ile durmaktadır. Yol basçımız buradadır, ‘’Evlatlarımı soğukta bırakmam’’ diyen kararlılığın sahibi, Türkeş kaçtı dedirtmem kelimesinin altında yatan korkusuzluk, ‘’cesaret ancak eğilmez başlarda kanat çırpan bir kartal gibidir’’ sözüyle gönlümüze taht kurmuş, bize yol göstermiş Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in ruhu bugün burada ve bu meydanı gururla izlemektedir.
Yine cennet mekân Başbuğ’umuzun dediği gibi yolumuz uzun ve çetindir. Elbette ki karşımıza türlü engeller çıkacaktır. Bizleri yolumuzdan geri döndürmek için, ömrümüzü verdiğimiz ve bir ömrümüz daha olursa onu da feda etmekten çekinmeyeceğimiz davamızı yarı yolda bırakmak için nice oyunlara maruz kalacaksınız. Ülkücü kelimesinin şahsımız için başkalarınca kullanılması ve adımızın önünde ülkücülük gibi şerefli bir dava unvanının bulunması dünya üzerinde biz fani kullara verilen en büyük şeref olacaktır. Bunu da asla unutmayacaksınız. Hilal içinde bozkurdun bizlere verdiği aşk bundan bin küsur yıl önce Hoca Ahmet Yesevi dergâhında filizlenen, Orhun abidelerinden bilge kağandan feyz alan bir aşktır. Bu aşkın özü Türklük mayası ise İslamiyet’tir. Ülkücü tüm dünya nimetlerine göz kırpmayan şerefli dinimizin güzel peygamberi efendimizin yolundan giden insandır. Ülkücü toplum içinde parmakla gösterilen, geçmişe gurur gelece ise umut veren insandır. Bu nedenle yükümüz ağır, vazifemiz zorlu ama bizler inanıyoruz ki davamız mukaddestir. Ülkücü annesi ve babasına saygılı, büyüklerine karşı hürmetkârdır. Öğrenci ise derslerinde en başarılı öğrenci, ülkesi için kararlılıkla mücadele eden bir gençtir. İş adamı, sanayici, memur ya da işçi fark etmez Ülkücü işini hakkıyla yapan, yine işinin en iyisidir.
 
GENÇLERİMİZİN BATAKLIĞA DÜŞMESİNE İZİN VERMEYECEĞİZ
Ülkücünün karanlık sokaklarda yeri yoktur, günlük hevesler, geçici özentiler ülkücülerin kitabında yazmaz. Çünkü ülkücüler hak yemez, mazluma zalimlik etmez. Ülkücülerin yolu bilimin, aklın ve günümüzde maalesef kaybolmaya yüz tutmuş milli ve manevi değerlerin yoludur. Gençliğimizi esaret altına almaya çalışan uyuşturucu satıcıları, ahlak yoksunları, düşkünler, garibana zalimlik edenler Ülkücülerin hem bu dünyada hem de öteki dünyada şartsız koşulsuz düşmanlarıdır. Türk gençliğini bu bataklıklara düşürmemek için ilçelerimiz ve il ocağımızda seminerlerimiz sürmektedir. Gerek tarih gerekse dini seminerlerimizin yanında robotik kodlama, bilgisayar kursu, yazılım organizasyonları gibi çeşitli sosyal ve sportif etkinlikler gerçekleştirmektedir.
Büyük Turan’da buluşacağımız günlerin inanç ve özlemiyle saygılar sunuyorum
Ne Mutlu Türküm Diyene” dedi.

ÜLKÜ OCAKLARI İL BAŞKANLIĞI İLE ŞEREFLENMİŞ BİR MHP İL BAŞKANIYIM
Ülkü Ocakları İl Başkanı Abdülkadir Özdemir’den sonra söz alan MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt; “Bugün burada sizlerle olmaktan dolayı büyük bir onur duyuyorum. Ülkü Ocaklarından yetişen ve her kademesinde görev almış, Ülkü Ocakları İl Başkanlığı ile şereflenmiş bir kişi olarak bugün burada 2023’e giden yolda Milliyetçi Ülkücü Hareketin emin ve büyük adımlarını hep birlikte görüyoruz.
 
ADI MİLLET KENDİ İHANET
Allah’ın izniyle MHP, Kocaeli’nde tarihinin en fazla oyunu alacak, her bir vatandaşına etki edecek ve tarihi başarılara imza atacaktır. Başarılı adımlara imza atmalıyız çünkü karşımızda adı “MİLLET” olan ama MİLLETE hainlikten başka hiçbir iş yapmayan bir ittifak var. Karşımızda Kürdistan’a özgürlük sözü bizi rahatsız etmiyor diyen bir ittifak var. Karşımızda okul öncesi dini kurumlar kapatılmalı diyen bir ittifak var. Karşımızda her türlü hainliği, her türlü fesatı bu millete reva gören bir ittifak var. Ama biz bunlara fırsat vermeyeceğiz. 2023’ de Allah’ın izniyle Cumhurbaşkanımızı tekrar seçtirecek, Cumhur İttifakını zafere taşıyacak ve MHP’nin aldığı en yüksek oyu alacağız.

BİZ TÜRK MİLLETİYİZ
Çünkü biz Cumhur İttifakıyız, inanmış Milliyetçi Ülkücü Hareketin mensuplarıyız. Çünkü biz seksen dört yılından beri başımıza dert olan terörü bitireniz. Çünkü biz Karadeniz’de doğalgazı çıkartanız. Çünkü biz Kapalı Maraş’ı açıp Kıbrıs bir Türk Devleti’dir diyeniz. Çünkü biz Amerika’da Türk Evi açan, Karabağ’ın azatlığını sağlayanız. Çünkü biz TÜRK MİLLETİYİZ. Kıymetli Ülküdaşlarım inanıyorum sizlerde de benim gibi heyecan var, vatan sevgisi var. İnanıyorum ki Kartepe’de Üç Hilalli Bayrağımızı dalgalandıracağız” dedi.

GENÇ İL BAŞKANLARINA YETİŞMEYE ÇALIŞIYORUM
Programda söz alan Milletvekili Saffet Sancaklı; “Kıymetli Ülküdaşlarım, Yunus Emre Kurt Bey’in MHP İl Başkanı olarak atanması ile Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli’ de şaha kalktı. Ülkü Ocakları İl Başkanlığı’na da Abdülkadir Özdemir gibi hareketli, heyecanlı, yerinde duramayan birinin atanmasıyla bu hareketlenme daha da arttı ve Milliyetçi Ülkücü Hareket şehrimizde büyük bir coşku ile sahada çalışmalara başladı. Ben de genç il başkanlarımıza yetişebilmek için TBMM’nin çalışma günleri haricinde olan tüm zamanımı şehrimizde geçiriyor ve tüm çalışmalara katılmaya çalışıyorum.

BÜYÜK SALDIRILAR ALTINDAYIZ
Cumhuriyetimizin yüzüncü yılına gelirken hepinizin de şahit olduğu gibi büyük saldırılar altındayız. Bunların karşısında duran, onları püskürten ve en büyük mücadeleyi veren de yine Ülkücü Hareket.
 
ÜLKÜCÜ OLMAK HAYATIMDAKİ EN BÜYÜK ONUR
Burada genç arkadaşlarımızın olduğunu ve bizleri coşkuyla takip edip örnek aldıklarını görüyorum. Gençler şunu bilin ki Allah bana Ülkücü olmayı nasip etti ve bu benim hayatımdaki en büyük onurumdur.

ÜLKÜCÜLÜK YALNIZCA MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ’NDE OLUR
Ülkücülük, Milliyetçi Hareket Partisi’nin tekelindedir ve Ülkücülük ancak Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in dediği gibi Milliyetçi Hareket Partisi’nde olur. Başka partilerde ne olduklarını bilemeyiz.

GENÇLERE SALDIRI VAR
Türkiye’de saldırı var dedim biliniz ki gençlerimize yönelik saldırının boyutu da çok büyüktür. Her şeyi ayrıştırmaya çalıştıkları gibi gençlerimizi de ayrıştırmaya çalışıyorlar. X Kuşağı, Y kuşağı, z kuşağı gibi ibareler ile sürekli harflendiriyorlar. Biz bu tuzağa düşmeyeceğiz. Türkiye’de tek bir gençlik vardır o da TÜRK GENÇLİĞİ’DİR. Onun dışındaki hiçbir ayrışmayı kabul etmiyoruz.

ALGI OPERASYONLARINA İNANMAYIN
Propaganda yapıyorlar. Neymiş gençlerimizin büyük bir çoğunluğu yurt dışına gitmek istiyormuş. Bunlara inanmayın arkadaşlar. Hayaller kurun ve peşinden gidin. Ancak hayallerinizi Türkiye’de gerçekleştirin. Bu cennet vatanda gerçekleştirin. Bizler de size destek olacak ve elimizden geleni yapacağız.

İKİ HEDEFİMİZ VAR
Kıymetli arkadaşalar, biliyorsunuz ki 2023 seçimleri yaklaşıyor. Az önce Yunus Başkanın da dediği gibi iki tane hedefimiz var. Birincisi Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrar Cumhurbaşkanı seçtirmek. İkincisi ise Milliyetçi Hareket Partisi tarihi bir oy olarak TBMM’de çok büyük bir sayıda temsil edilecek. Bu seçim ülkemizin beka meselesidir. Gördüğünüz gibi bende Kocaeli’de çalışmalara devam ediyorum.

YUNUS EMRE AĞABEYİNİZİ ÖRNEK ALACAKSINIZ
Kıymetli gençler birkaç ay önce Kocaeli’ de bir şey oldu. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli tarafından Ülkü Ocakları İl Başkanıyken ilk defa Yunus Emre Kurt kardeşim MHP İl Başkanı olarak atandı. İşte sizler de Yunus Emre Ağabeyinizi örnek alacak, kendinizi yetiştirecek ve bizim makamlarımızı devralacaksınız. Kocaeli’ yi ve Türkiye’ yi sizler yöneteceksiniz. Eğitiminize çok önem vermenizi istiyorum.

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİNİN ÇEKİNECEK HİÇBİR ŞEYİ YOK
Bize diyorlar ki tüm milletvekilleri ve teşkilatlarının ile sahadasınız hiç mi çekinmiyorsunuz vatandaşın tepkisinden? Milliyetçi Hareket Partisinin çekinecek hiçbir şeyi yok. Bizim yaptığımız bu vatan için bir fedakarlık. Ama şunu da herkes bilsin ki Milliyetçi Hareket Partililerin, Ülkücülerin gezemediği sokaklarda kimseyi de gezdirmeyiz” dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum