Kocaeli'de PKKYPG terör örgütü üyesi yakalandı
KOCAELİ'de, jandarmanın operasyonu ile PKKYPG terör örgütü üyesi olduğu ve Suriye'de silahlı çatışmalara katıldığı belirlenen M.H. yakalandı.
Yayınlanma :
11.11.2021 14:12
Güncelleme :
12.11.2021 12:38


Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, PKKYPG terör örgütü üyesi olduğu ve Suriye'de örgüt adına silahlı çatışmalara katıldığı belirlenen M.H.?nin Kocaeli'de olduğunu belirledi. Suriye'nin Haseke bölgesinde askeri ve siyasi yönde eğitimler aldığı belirlenen M.H., jandarmanın operasyonuyla yakalanarak gözaltına alındı. Türkiye'ye kaçak yollarla girdiği ve İzmir üzerinden Avrupa'ya kaçmayı planladığı tespit edilen M.H, jandarmadaki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: