Kocaeli AFAD'da nöbet değişimi!
Kocaeli AFAD İl Müdürlüğü görevini 6 yıldan bu yana sürdüren Salim Tekoğul, görevinden affını istedi. Tekoğul yerine İstanbul İtfaiye Daire Başkanlığında görevli olan Mehmet Emin Koçan’ın geleceği öğrenildi.
Yayınlanma :
25.12.2020 10:09
Güncelleme :
25.12.2020 10:09


“6 yıla yakın bir süredir yürüttüğüm Kocaeli AFAD İl Müdürlüğü görevimi bugün itibari ile sonlanmıştır. Bir süre önce, yeni bir yüz ve heyecana fırsat verme adına AFAD Başkanlığına yaptığım af talebi uygun bulunmuş ve araştırmacı kadrosuna atamam yapılmıştır. Bu nöbet değişiminin ilimiz afet hazırlık çalışmalarına katkı sunmasını diliyor, AFAD ailesine selam ve Muhabbetlerimi iletiyorum.”
YENİ MÜDÜR; MEHMET EMİN KOÇAN
Kocaeli AFAD İl Müdürlüğü’ne ise İstanbul Anadolu yakası İtfaiye Müdürü olarak görev yapan Mehmet Emin Koçan’ın atandığı, önümüzdeki günlerde Kocaeli’ne gelerek görevibe başlayacağı öğrenildi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: