KO-MEK, yeni haftaya Gebze ve Darıca’yla başlıyor
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (KO-MEK), 20. yıl ilçe sergilerine devam ediyor. 6 ilçede sergi açılışlarını geride bırakan KO-MEK, yeni haftaya Gebze ve Darıca ilçe sergileriyle başlayacak. Her iki sergide de birbirinden güzel ürünler ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.
Yayınlanma :
13.05.2025 12:14
Güncelleme :
13.05.2025 12:14


SERGİLER KÜLTÜREL MİRASI YAŞATIYOR
KO-MEK’in geleneksel el sanatları ve kültürel mirası yaşatmayı amaçladığı sergiler, ziyaretçilere Orta Asya’dan Anadolu’ya uzanan zengin bir kültürel yolculuk sunuyor. Tüm vatandaşların ücretsiz bir şekilde ziyaret edebileceği sergilerde bu hafta Gebze ve Darıca ilçe sergilerinin açılışı gerçekleştirilecek. Buna göre Gebze ilçe sergisi bugün Ahmet Penbegüllü Kültür Merkezi’nde saat 14.00’te başlayacak. Darıca ilçe sergisi ise 14 Mayıs Çarşamba günü Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde yine saat 14.00’te görücüye çıkacak.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: