''Keşkekli Kuzu Kafes''le gastronomi yarışmasında Dünya 3.'sü oldu
Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu (TAŞFED) tarafından 20. si düzenlenen ve 30 ülkeden 1500 yarışmacının katıldığı, Dünya Aşçılar Birliği (WACS ) tarafından kıtalar arası ünvanı alan‘’ Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri ‘’ gastronomi yarışmasında lise düzeyi kategorisinde yarışan 16 yaşındaki Gebze Mesleki Eğitim Merkezi 11. sınıf öğrencisi Emirhan Gargın, ‘’Keşkekli Kuzu Kafes’’ yemeğiyle dünya 3.’sü oldu.
Yayınlanma :
29.12.2023 11:43
Güncelleme :
29.12.2023 12:03
YARIŞMAYA, STAJ GÖRDÜĞÜ ŞEFİYLE 1 AYDA HAZIRLANDI
Türk ve dünya şeflerinin katılım sağladığı 70’in üzerinde katagoriden oluşan, ‘’ Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri ‘’ gastronomi yarışmasına staj gördüğü Darıca Bayramoğlu Hegsagone Hotel bünyesindeki La Baia Bistro Restorant’ın şeflerinden Ahmet Aydın ile yaklaşık olarak 1 ay boyunca çalışarak katıldığını söyledi.
Şef Ahmet Aydın’ın önerisi üzerine ‘’Keşkekli Kuzu Kafes’’ yemeği üzerine sıkı bir çalışmayla yarışmaya hazırlanan Emirhan Gargın, ‘’ Hegsagone Hotel bünyesindeki La Baia Bistro Restorant’da eğitim görmekteyim, bu yemeği geliştirmemde büyük çaba sarf eden şeflerim Ahmet Aydın, Tunay Ercan ve Ayhan Ünlü ustalarıma , yarışma öncesi ve sonrasında verdiği destek nedeniyle otelimizin Müdürü sayın Taner Ateş’e , yarışmaya katılma ve hazırlık aşamasında yardımlarını esirgemeyen Gebze Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü sayın Şemsettin Yılmaz’a ve Müdür Yardımcısı sayın Eda Genç’e sonsuz teşekkür ederim’’ dedi
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: