Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kendilerine tabancayla ateş eden şahsı bıçaklayarak öldüren 3 kişi tutuklandı

Gebze'de önceki gün kendilerine tabancayla ateş eden Ali Önsal’ı (45), bıçaklayarak öldürdükten sonra göz altına alınan 3 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Kendilerine tabancayla ateş eden şahsı bıçaklayarak öldüren 3 kişi tutuklandı
02 Haziran 2023 - 18:23
Gebze Ulus Mahallesi 2142/1 Sokakta 31 Mayıs günü meydana gelen olayda, araçlarıyla sokakta karşılaşan Ali. Önsal ve M.A.D., A.D. ve M.A.Ö. isimli şahıslar kısa süre sonra tartışmaya başladı. Tartışmanın ardından Ali Önsal. belinden çıkardığı tabancayla kardeş olan M.A.D., A.D. ve yanlarındaki arkadaşı M.A.Ö.’ye ateş etmeye başladı. 
Kurşunların isabet etmediği 3 kişiden biri, elindeki bıçağı  Ali Önsal’ın vücuduna bir kaç kez saplayarak ağır şekilde yaraladı.
M.A.D., A.D. ve M.A.Ö., kanlar içerisinde yerde yatan Ali. Önsal’ı kucaklayarak kendisine ait 34 BBS 722 plakalı  araca bindirip hareket ettiler. Bu sırada polisi arayan şahıslar konuyu anlatmalarının ardından Gebze Hürriyet Mahallesi Ahmet Penbegüllü Kültür Merkezi Kavşağı üzerinde durdurularak göz altına alındılar. Kendisine ait araçtan sağlık ekipleri tarafından indirilerek ambulansa alınan Ali Önsal. kaldırıldığı Gebze Fatih Devlet Hastanesi’nde tüm çabalara rağmen aynı gün akşam saatlerinde kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Ali Önsal’ın cenazesi dün Çayırova Cem Evi’nde kılInan namazın ardından Pelitli Mezarlığı’nda toprağa verilirken, olaya karışan M.A.D.,A.D. isimli 2 kardeş ile arkadaşları M.A.Ö. bugün çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiler.
Şahıslar ifadelerinde Ali. Önsal’a kiraya verdikleri iş makinesinin parasını alamadıklarını ve bu yüzden aralarında tartışma çıktığını söyledikleri öğrenildi.
 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum