Kazım Karabekir İlkokulu'nda mutlu son
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık bir süre önce yıkılan Kazım Karabekir İlkokulunun ihalesi tamamlandığını, 29 derslikten oluşacak okulun 2022'de bitirileceğini açıkladı.
Yayınlanma :
24.09.2021 16:23
Güncelleme :
27.09.2021 23:41


Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve Kazım Karabekir Mahalle Muhtarı Sıddık Topal’ın tek tek ulaştıkları arsa sahibi hissadarlarla yapılan mutakabat sonrası okul inşaatının başlaması için her hangi bir engel kalmadı.
BAŞKAN BIYIK MÜJDEYİ VERDİ
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamasında,"Kazım Karabekir Mahallesi sakinlerine bir müjdemiz var. Yıkılan Kazım Karabekir İlkokulu'nun ihalesi tamamlandı. En yakın zamanda çalışmaları başlayacak olan ve 29 derslikten oluşacak olan okulumuz 2022 Ağustos'ta teslim edilecek. Darıca'mıza hayırlı ve uğurlu olsun." dedi.
SIDDIK TOPAL; KAZASIZ BELASIZ BİTER İNŞALLAH
Kazım Karabekir Mahalle Muhtarı Sıddık Topal ise şu görüşlere yer verdi; 21/09/2021, itibariyle kazım karabekir İlköğretim okulumuzun ihalesi yapıldı çok şükür ay sonunda şantiyemiz kurulacak inşallah hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız başlayıp bitirmeyi Allah’ım nasip etsin inşallah
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: