Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kazadan yaralı olarak kurtulan genç konuştu; ''Motosikleti ben kullanıyordum''

Darıca'da 10 Gün önce Darıca Millet Bahçesi’nde otomobil ile motosikletin çarpışması sonrası 2 kişinin yaralandığı kazada motosikletteki Emre Dinç,  tedavi görmekte olduğu Gebze’deki özel bir hastanede geçtiğimiz gün hayatını kaybetmişti. Kazaya karışan otomobil sürücüsü Caner U. motosikleti kullanan kişinin Ali Öztürk olduğunu ve kendisinin de olay yerinden kaçmadığını söyledi.

Kazadan yaralı olarak kurtulan genç konuştu; ''Motosikleti ben kullanıyordum''
20 Haziran 2022 - 13:48 - Güncelleme: 21 Haziran 2022 - 12:04
10 Haziran 2022 tarihinde Darıca’da meydana gelen kazada, Caner.U.’nun kullandığı 27 ABE 200 plakalı otomobil ile 41 AJT 501 plakalı motosiklet çarpışmıştı.
Kazanın ardından Emre Dinç ve Ali Öztürk yaralı olarak hastaneye kaldırılırken, durumu ağır olan Emre Dinç, Gebze’deki özel bir hastanede tedavisi sürmekteyken tüm çabalara rağmen kurtarılmayarak 9 günün ardından önceki gün hayatını kaybetmişti.
Kazadan yaralı olarak kurtulan ve kırıklar nedeniyle ayağına platin takılan Ali Öztürk, taburcu edilirken, kaza anında motosikleti kendisinin kullandığını söyleyerek oldukça üzgün olduğunu dile getirdi.
Otomobil sürücüsü Caner U. ise kaza yaptığı motosikletteki Emre Dinç ve Ali Öztürk’ün yakın arkadaşı olduğunu ifade ederek, yaşananlardan duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Otomobil sürücüsü Caner U., Kazanın hemen ardından aracından inerek motosiklet sürücüsü Ali Öztürk ve Emre Dinç’e yardıma gittiğini, ancak çevredikilerin kendisini bırakmadığını belirterek, ‘’ Kadınlar dokunmama bırakmadı ve ben hemen ambulansı aradım, ambulans geldikten sonra, ben de peşinden hastaneye gittim, sonra da polislere teslim oldum’’ dedi.


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum